Ολυμπιακός: Οι πέντε παίκτες που έχουν περιέλθει σε δύσκολη θέση 

Ολυμπιακός: Οι πέντε παίκτες που έχουν περιέλθει σε δύσκολη θέση 

Ο Ιμπόρα

bet365

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος δυναμικού του Ολυμπιακού που έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε δύσκολα... μονοπάτια αυτό το διάστημα και μετά την έλευση Καρβαλιάλ.

Ο Ολυμπιακός ενόψει Γενάρη έχει αρχίσει τη σχετική προεργασία του με παίκτες που θα ήθελε να εντάξει στο ρόστερ του και σε θέσεις όπως του στόπερ, του χαφ, του εξτρέμ, του φορ και ίσως και του γκολκίπερ. Φυσικά υπάρχει και η αναμονή για τη λήψη των τελικών αποφάσεων των ανθρώπων των Ερυθρόλευκων.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν παίκτες που δεν είναι σε εύκολη θέση καιρό τώρα. Και που με τα νέα δεδομένα θα βρεθούν σε μία δύσκολη κατάσταση σχετικά με το μέλλον τους στον σύλλογο.

Ξεκινώντας από την άμυνα είναι ο Φρέιρε. Με τα προβλήματά του σε επίπεδο τραυματισμών και τις υποτροπές του έχει να αγωνιστεί από την 1η Οκτωβρίου και το ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός και ενώ έχουμε μπει στον μήνα Δεκέμβριο, άρα πάνω από 2 μήνες. Δεν είναι απλό το να συνεχιστεί μία τέτοια συνεργασία με έναν στόπερ που είναι δανεικός. Ο έμπειρος σέντερ μπακ έχει 9 ματς στον Ολυμπιακό.

Ο 34χρονος Κίνι επίσης δεν έχει μία εύκολη πορεία από εδώ και πέρα και ειδικά από τη στιγμή που στον Ολυμπιακό περιμένουν και τον Ομάρ Ρίτσαρντς. Ο Ισπανός ακραίος μπακ με 16 ματς και 1 γκολ έχει κάνει βέβαια και καλές εμφανίσεις.

Πηγαίνοντας στο κέντρο βρίσκουμε πρώτα τον Βιθέντε Ιμπόρα και μετά τον Γκουστάβο Σκάρπα. Ο Ισπανός το τελευταίο διάστημα ήταν όλο και πιο αρνητικός σε κάθε αναμέτρηση που μετείχε ενώ σίγουρα δεν τον βοήθησε το ότι έπαιξε και ως στόπερ.

Ο 35χρονος Ιμπόρα έχει με τον Ολυμπιακό 11 συμμετοχές με 1 γκολ και σίγουρα σύμφωνα με την εμπειρία του ο πήχης ήταν πιο ψηλά σε επίπεδο απαιτήσεων. Από την άλλη ο Βραζιλιάνος Σκάρπα ήταν ένας παίκτης που έκλεισε με την προοπτική να δώσει πολλά. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει ανάλογα. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός (που έχει παίξει ακόμα και εξάρι αλλά και οκτάρι με την ομάδα) τραυματίστηκε κιόλας σε προπόνηση.

Ο Σκάρπα έχει καταγράψει 11 ματς με τον Ολυμπιακό. Σε σχέση με τους μεσοεπιθετικούς και τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού σε πρώτο πλάνο ως προς αυτήν την κατηγορία είναι ο Όλα Σολμπάκεν. Ο Νορβηγός είναι από τις μεγάλες φετινές αγωνιστικές απογοητεύσεις των Πειραιωτών (ίσως και η πιο μεγάλη με βάση την καριέρα του και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του). Ο Σολμπάκεν που ήρθε ως δανεικός από τη Ρόμα, έχει 9 αγώνες χωρίς γκολ ή ασίστ για τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα