Ολυμπιακός: Οι παίκτες που αναζητούν την ευκαιρία από τον Καρβαλιάλ (vids)

Ολυμπιακός: Οι παίκτες που αναζητούν την ευκαιρία από τον Καρβαλιάλ (vids)

οσφπ

bet365

Η έλευση του Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό, δίνει την ευκαιρία σε κάποιους ποδοσφαιριστές του ρόστερ να διεκδικήσουν ευκαιρίες από τον Πορτογάλο προπονητή.

Των Δημήτρη Τομαρά και Νότη Χάλαρη

Σχεδόν πάντοτε, όταν μία ομάδα προχωρά σε αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία της, τότε οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ και κυρίως, αυτοί που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, έχουν μία ευκαιρία για να δείξουν την αξία τους.

Κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση του Κάρλος Καρβαλιάλ ο οποίος διαδέχθηκε τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού με στόχο να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Ο Πορτογάλος προπονητής, μόλις πέρασε την πόρτα του Ρέντη, βρήκε ουκ ολίγες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Ο λόγος για τους Τζούλιαν Μπιανκόν, Ομάρ Ρίτσαρντς, Ζοάο Καρβάλιο και Ιβάν Μπρνιτς και το Gazzetta σας αναλύει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Τζούλιαν Μπιανκόν

Αποκτήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ την τελευταία της μεταγραφικής περιόδου προκειμένου να δώσει βάθος στη θέση της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού. Ένα δεξί μπακ που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία ως στόπερ αλλά και ως αριστερό μπακ, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο 23χρονος αμυντικός χρειάστηκε ένα σημαντικό διάστημα για να βρεθεί σε αγωνιστικό ρυθμό και έπειτα από δύο θετικές εμφανίσεις με τη Β’ ομάδα, έκανε ντεμπούτο με τα «ερυθρόλευκα» κόντρα στον Παναιτωλικό ενώ ήταν βασικός και απέναντι στον Βόλο όπου κέρδισε και το πέναλτι για το 1-1 (τελικό 2-2).

Ζοάο Καρβάλιο

Ρίχνοντας μία ματιά στο κέντρο βλέπουμε έναν παίκτη που αρχικά υπολογιζόταν πολύ περισσότερο αλλά στην πορεία σταμάτησε να ισχύει αυτό. Ο λόγος για τον Ζοάο Καρβάλιο που βέβαια για να είμαστε δίκαιοι περισσότερο διέπρεψε αγωνιστικά στην προετοιμασία. Ο Καρβάλιο κυρίως είναι οκταροδεκάρι (περισσότερο δεκάρι) αλλά παίζει ρόλο ότι είναι και Πορτογάλος. Προφανώς όχι για να πάρει ευκαιρίες ως βασικός αλλά ως μία έξτρα λύση. Φέτος έχει 13 ματς με 1 ασίστ στον Ολυμπιακό.

Ομάρ Ρίτσαρντς

Ακόμα μία περίπτωση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ που ήρθε στο «λιμάνι» προκειμένου να βρει τον παλιό του εαυτό. Ο Ομάρ Ρίτσαρντς υπήρξε ένα από τα μεγάλα ονόματα της Championship με τη φανέλα της Ρέντινγκ και είχε πείσει την Μπάγερν Μονάχου να τον κάνει δικό της. Ωστόσο ο 25χρονος αριστεροπόδαρος μπακ είχε μείνει χωρίς παιχνίδι από τον Μάιο του 2022 λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, οπότε η επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς ήθελε αρκετή υπομονή, ειδικά λόγω κάποιων μικροτραυματισμών. Μετράει ένα 45λεπτο με τη Β’ ομάδα κόντρα στον Διαγόρα και θέλει σιγά-σιγά να έχει και λεπτά συμμετοχής στην πρώτη ομάδα.

οσφπ

Ιβάν Μπρνιτς

Πηγαίνοντας στην επίθεση βρίσκουμε και εκεί παίκτες. Υπάρχει η χαρακτηριστική περίπτωση του Ιβάν Μπρνιτς. Ενός παίκτη που δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ. Το αντίθετο θα λέγαμε καθώς επί Μαρτίνεθ είχε μείνει πίσω στην ιεραρχία. Ενδεχομένως είναι και ο πιο... αδικημένος παίκτης του ρόστερ σε αυτόν τον τομέα. Στα 22 του χρόνια ο Κροάτης εξτρέμ κατέγραψε μόλις 3 συμμετοχές με την ομάδα του Ολυμπιακού παρότι δημιουργικά κυρίως φάνηκε να έχει να δώσει πράγματα.

οσφπ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα