Μέτρα κατά της βίας στα γήπεδα: Η πιθανότερη εκδοχή είναι ματς κεκλεισμένων των Θυρών

Το λουκέτο

bet365

Η Κυβέρνηση αναμένεται τη Δευτέρα να κάνει γνωστό ένα πλέγμα μέτρων και σε αυτή τη φάση η πλέον πιθανή εκδοχή δείχνει να έχουμε αγώνες κεκλεισμένων των Θυρών.

Η ελληνική Κυβέρνηση αναμένεται να κάνει γνωστά τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας. Αυτά τα μέτρα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα από τον αρμόδιο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.

Οι πληροφορίες που βγαίνουν από το ρεπορτάζ είναι πώς οι κυβερνώντες ετοιμάζονται να επικοινωνήσουν ως μία εκ των αποφάσεων για αγώνες κεκλεισμένων των Θυρών. Προς το παρόν δεν είναι σαφές το χρονικό πλαίσιο ή εάν θα αφορά μόνο στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ. Το πιθανότερο θα είναι για απόφαση για κεκλεισμένων των Θυρών στα ομαδικά αθλήματα μέχρι νεωτέρας.

Ήδη από νωρίς έχει διαρρεύσει μέσω του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, η ενημέρωση της UEFA για την παρουσία μόνο φιλοξενούμενων οπαδών στα προσεχή ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα γίνουν επί ελληνικού εδάφους. Αυτό πρακτικά σημαίνει πώς η UEFA είναι έτοιμη να δεχθεί αυτό το αίτημα της ελληνικής Κυβέρνησης με την οποία έτσι και αλλιώς ήταν σε ανοιχτή γραμμή.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα