Ολυμπιακός: Τα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος που θα γίνουν χωρίς κόσμο

Ολυμπιακός: Τα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος που θα γίνουν χωρίς κόσμο

Newsroom
Καραϊσκάκη

bet365

Σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Παύλο Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός δεδομένα θα παίξει χωρίς κόσμο σε 3 ματς πρωταθλήματος, αλλά και με την Τόπολα. Το μπέρδεμα με το Κύπελλο.

Το Καραϊσκάκης ενδέχεται να ανοίγει τις θύρες του για τους φιλάθλους του την... άνοιξη, με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Παύλο Μαρινάκη ουσιαστικά να επηρεάζουν τον Ολυμπιακό μόνο αν δεν τιμωρηθεί για τα όσα έγιναν στον Βόλο! Συγκεκριμένα, αν τελικά, τιμωρηθεί με τη βαρύτατη τιμωρία για τα όσα έγιναν στον Βόλο και μπει λουκέτο για 4 αγωνιστικές, τότε οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν σε γεμάτο Καραϊσκάκης στα play offs.

Η αρχή γίνεται αυτήν την Πέμπτη όπου ο «τελικός» με την Τόπολα θα γίνει χωρίς την παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα βρει την ομάδα του Καρβαλιάλ αντιμέτωπη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Και εδώ δεν θα υπάρχει κόσμος, ενώ ακολουθούν τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ, όπου επίσης, τα καθίσματα στο φαληρικό γήπεδο θα είναι κενά. Μέχρι εδώ το πρόγραμμα αφορά την περίοδο όπου ισχύουν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση.

Ερωτηματικό υπάρχει για το τι θα ισχύσει στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό - σύμφωνα με την Κυβέρνηση τα μέτρα των κεκλεισμένων δεν ισχύουν (περιμένουμε ερμηνεία) - αν και πάντως οι ερυθρόλευκοι χρωστάνε ακόμα μία αγωνιστική για τα όσα έγιναν στο ματς με τους πράσινους και την υπόθεση Χουάνκαρ. Με βάση τα όσα ξέρουμε η ποινή μεταφέρεται στο ματς Κυπέλλου από το πρωτάθλημα, αλλά περιμένουμε να αποσαφηνιστεί το μέτρο. Αν τα κεκλεισμένων ισχύουν στο Κύπελλο τότε θα μεταφερθεί, αλλιώς θα την σβήσει εκεί.

Η επιπλέον τιμωρία με την οποία κινδυνεύει ο Ολυμπιακός

Αν, όμως, ο Ολυμπιακός τιμωρηθεί για τα όσα έγιναν στον Βόλο (κινδυνεύει από 2 έως 4 αγωνιστικές), τότε χωρίς κόσμο θα γίνει μίνιμουμ και ματς με Αστέρα Τρίπολης και Βόλο - δηλαδή τα δύο τελευταία ματς εντός έδρας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Στη χειρότερη δηλαδή, οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά θα μπορούν να πάνε και πάλι στο γήπεδο στα... play offs ή στην Ευρώπη ή στο Κύπελλο.

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη (6/12) ο Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Super League για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον αγώνα με τον Βόλο για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν με τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για 2 έως 4 αγωνιστικές, σύμφωνα με το Άρθρο 15, παρ 4, α' και β' .

Τα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα:

  • 03-04/01, 17η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΑΕΚ, κεκλεισμένων
  • 20-21/01, 20η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα, κεκλεισμένων
  • 03-04/02, 22η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΟΦΗ, κεκλεισμένων
  • 17-18/02, 24η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης (πιθανή τιμωρία)
  • 03/03, 26η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Βόλος (πιθανή τιμωρία)

*Θα παίξει επίσης σίγουρα χωρίς κόσμο με την Τόπολα ενώ εξηγήσαμε πιο πάνω τι θα γίνει στο ματς με τον τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο στις 17/1 (αν ισχύσει το μέτρο της Κυβέρνησης ή το κεκλεισμένων από την υπόθεση "Χουάνκαρ".

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα