ΑΕΚ: Τα παιχνίδια που θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών

ΑΕΚ: Τα παιχνίδια που θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών

Newsroom
ΑΕΚ

bet365

Έξι παιχνίδια χωρίς τον κόσμο της θα δώσει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει «λουκέτο» σε όλα τα γήπεδα της Super League μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη.

Η απόφαση πάρθηκε. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε πως όλα τα παιχνίδια της Super League θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών έως και τις 12 Φεβρουαρίου!

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, το μέτρο αυτό θα αφορά και τα παιχνίδια των μεγάλων ΠΑΕ που έχουν Β' ομάδες στην δεύτερη κατηγορία.

Μια απόφαση την οποία περίμεναν οι σύλλογοι της Super League. Από την πλευρά της, η ΑΕΚ θα δώσει 5+1 παιχνίδια χωρίς τον κόσμο της, καθώς σε αυτό το διάστημα του «λουκέτου» έχει πέντε προγραμματισμένα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο, απέναντι στον Άρη.

Μέσα σε αυτό το διάστημα λοιπόν, η ΑΕΚ έχει ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις αρχές του Γενάρη για την Super League, ενώ για τις 10/1 έχει προγραμματιστεί και το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Άρη για τη φάση των «16».

Όλα τα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια της ΑΕΚ

ΑΕΚ

Η πρώτη κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια θα δοθεί κόντρα στον Βόλο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Ακολουθούν τα back to back ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο απέναντι σε Παναθηναϊκό και Άρη το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα δώσει στα τέλη του Γενάρη ακόμα δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια, απέναντι σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης, ολοκληρώνοντας την τιμωρία της με το εντός έδρας ματς απέναντι στην Κηφισιά στα μέσα του Φεβρουαρίου. Ουσιαστικά, η ΑΕΚ θα δώσει μονάχα ένα εντός έδρας παιχνίδι με τον κόσμο στο πλευρό της, μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τους φιλάθλους της Ένωσης να επιστρέφουν στην «OPAP Arena» στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ:

ΑΕΚ - Βόλος

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

ΑΕΚ - Άρης

ΑΕΚ - ΟΦΗ

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης

ΑΕΚ - Κηφισιά

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα