ΠΑΟΚ: Τα παιχνίδια που θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών

ΠΑΟΚ: Τα παιχνίδια που θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών

Newsroom
PAOK

bet365

Τα τρία μεγάλα του ντέρμπι θα δώσει χωρίς τον κόσμο του στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει «λουκέτο» σε όλα τα γήπεδα της Super League μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη.

Η μεγάλη απόφαση της κυβέρνησης ανακοινώθηκε. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε πως όλα τα παιχνίδια της Super League θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών έως και τις 12 Φεβρουαρίου!

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, το μέτρο αυτό θα αφορά και τα παιχνίδια των μεγάλων ΠΑΕ που έχουν Β' ομάδες στην δεύτερη κατηγορία.

Έτσι ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του θα δώσει τα τρία μεγάλα ντέρμπι της σεζόν χωρίς τον κόσμο του στην Τούμπα. Οι «ασπρόμαυροι» θα αναγκαστούν να δώσουν όλα τα μεγάλα εντός έδρας ντέρμπι απέναντι σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, χωρίς την παρουσία του κόσμου τους, με την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου να έχει και τα τρία ντέρμπι στη σειρά!

Όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα

paok

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε άδεια Τούμπα κόντρα σε ΟΦΗ στα τέλη του Δεκέμβρη, ενώ θα κάνει ποδαρικό στο νέο έτος στην έδρα του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα, το επόμενο μεγάλο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο απέναντι στον Παναθηναϊκό, με το αμέσως επόμενο παιχνίδι της Τούμπας να είναι αυτό με την ΑΕΚ στις αρχές του Φλεβάρη, ενώ ακριβώς το ΣΚ πριν από την ολοκλήρωση της ποινής, ο Δικέφαλος του Βορρά θα υποδεχτεί στη Θεσσαλονίκη τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ:

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα