Αναλυτικά τα παιχνίδια που θα γίνουν χωρίς κόσμο: 8+4 ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών

Newsroom
LOUKETO

bet365

Οκτώ ντέρμπι πρωταθλήματος και τέσσερα Κυπέλλου θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών για το Big-5. Τρία εντός έδρας ντέρμπι χωρίς κόσμο για τον ΠΑΟΚ.

Η μεγάλη απόφαση της κυβέρνησης πάρθηκε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε πως όλα τα παιχνίδια της Super League θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών έως και τις 12 Φεβρουαρίου!

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, το μέτρο αυτό θα αφορά και τα παιχνίδια των μεγάλων ΠΑΕ που έχουν Β' ομάδες στην δεύτερη κατηγορία. Μια απόφαση την οποία περίμεναν οι σύλλογοι της Super League, καθώς σύσσωμο το Big-5 ήταν εξ αρχής αντίθετο με το «λουκέτο» σε όλα τα γήπεδα της Super League.

Έτσι από την επόμενη κιόλας αγωνιστική, έως και τις 12 Φλεβάρη, όταν θα έχει ολοκληρωθεί και η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα διεξαχθούν συνολικά οκτώ ντέρμπι σε επίπεδο Super League μεταξύ των πέντε «μεγάλων» και ακόμα τέσσερα σε επίπεδο Κυπέλλου.

Τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ

PAOK

Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που «χάνει» περισσότερο από όλους με τη συγκεκριμένη απόφαση, καθώς θα δώσει τρία απανωτά ντέρμπι στην Τούμπα, απέναντι σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Τα ντέρμπι της ΑΕΚ

AEK

Ντέρμπι έχει και η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση που θα δώσει συνολικά έξι παιχνίδια χωρίς τον κόσμο της, θα υποδεχτεί στην «OPAP Arena» τον Παναθηναϊκό για την Super League και τον Άρη για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

ΑΕΚ - Άρης (Κύπελλο Ελλάδος)

Τα ντέρμπι του Παναθηναϊκού

PAO

Δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του καλείται να δώσει στο διάστημα του... λουκέτου ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» θα υποδεχτεί τους «ερυθρόλευκους» μια φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος και μια ακόμη για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Κύπελλο Ελλάδος)

Τα ντέρμπι του Ολυμπιακού

OSFP

ΑΕΚ και Παναθηναϊκό θα υποδεχτεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» χωρίς τον κόσμο του ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με την Ένωση στην έδρα τους κεκλεισμένων των θυρών σε επίπεδο πρωταθλήματος, καθώς έχουν και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (Κύπελλο Ελλάδος)

Τα ντέρμπι του Άρη

ARIS

Ο Άρης επίσης θα χρειαστεί να δώσει δύο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ενώ θα υποδεχτεί και την ΑΕΚ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου στη ρεβάνς.

Άρης - ΠΑΟΚ

Άρης - ΑΕΚ (Κύπελλο Ελλάδος)

Άρης - Ολυμπιακός

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα