Record: «Ο Κοστίνια κοντά στον Ολυμπιακό» (vids)

Record: «Ο Κοστίνια κοντά στον Ολυμπιακό» (vids)

Newsroom
costinha

bet365

Στην Πορτογαλία μετέδωσαν πως ο συμπατριώτης τους δεξιός μπακ της Ρίο Αβε είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Τα «ηνία» και της Ρίο Αβε θα πάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και εύλογα η εκεί ενασχόληση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού με το club φέρνει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και να το ενδεχόμενο να υπάρξουν μεταγραφικές κινήσεις από και προς τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με την Record λοιπόν πολύ κοντά ώστε να πιάσει λιμάνι είναι ο Κοστίνια, ο δεξιός μπακ-χαφ της Ρίο Αβε που φέρεται από το εκεί μέσο να βρίσκεται μια ανάσα από τον Πειραιά.

Το σχετικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο 23χρονος ακραίος οπισθοφύλακας αναμένεται πιάσει λιμάνι έναντι ενός ποσού που ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και αυτόματα ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Κοστίνα είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της Πορτογαλίας, ενώ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής των Μπράγκα και Πόρτο. Τη φετινή σεζόν έχει 15 συμμετοχές, 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Ρίο Αβε, όπου και πήγε το 2017 και σε πολύ μικρή ηλικία.

Το συμβόλαιό του με τους Πορτογάλους έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με την τελευταία του ανανέωση να γίνεται πίσω στο 2021 όταν ήταν μόλις 21 ετών. Πρόκειται μάλιστα για ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της Ρίο Άβε, με το «Transfermarkt» να υπολογίζει την αξία του στα τρία εκατομμύρια ευρώ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα