Poll: Συμφωνείτε ή όχι με τα μέτρα της Κυβέρνησης;

Το λουκέτο

bet365

Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε μία σειρά από μέτρα για τις επερχόμενες αθλητικές δράσεις εκ των οποίων η βασική είναι για παιχνίδια κεκλεισμένων των Θυρών έως και τον Φλεβάρη.

Τα μέτρα της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας μετά τα επεισόδια στον Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας από τον Παύλο Μαρινάκη. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε πως τα ματς της Super League θα γίνονται χωρίς κόσμο μέχρι και στις 12 Φεβρουαρίου.

Στη συνέχεια υπήρξαν και διευκρινίσεις που αφορούσαν και στα ματς του Κυπέλλου που είναι να γίνουν χωρίς κόσμο. Επιπλέον από τα προσεχή ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων επί ελληνικού εδάφους μόνο ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο του την Πέμπτη στο Europa League με τη Μπάτσκα Τόπολα.

Ποια είναι όμως η δική σας άποψη για τα μέτρα; Μπείτε και ψηφίστε την επιλογή σας.

Loading...

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα