Επιστολές της ΕΠΟ για συνάντηση διαιτητών με Οικονόμου και Βρούτση

Newsroom
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος

bet365

Η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι απέστειλε επιστολές στους υπoυργούς, Οικονόμου και Βρούτση για τη συνάντηση που επιθυμούν μαζί τους οι διαιτητές.

Οι ενέργειες για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των διαιτητών προκειμένου να είναι σε θέση να σφυρίξουν ξανά παιχνίδια της Super League 1 συνεχίζονται.

Η ΕΠΟ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι έστειλε επιστολές στους Οικονόμου και Βρούτση με τις οποίες ζητείται συνάντηση αντιπροσωπείας των διαιτητών μαζί τους.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέστειλε σήμερα επιστολές στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση. Με τις επιστολές αυτές ζητείται συνάντηση των υπουργών με αντιπροσωπεία των διαιτητών, σε υλοποίηση σχετικής απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα