Άρης: Η επιστροφή του Μάνου Γκαρθία έφερε και τα χαμόγελα

Άρης: Η επιστροφή του Μάνου Γκαρθία έφερε και τα χαμόγελα

Ο Μάνου Γκαρθία

bet365

Ο Μάνου Γκαρθία δεν προβλέπεται να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι μέχρι το τέλος του έτους αλλά η συμμετοχή του σε μέρος του ομαδικού προγράμματος έκανε… κόσμο και κοσμάκη να χαμογελάσει στον Άρη.

Εκείνος ο τραυματισμός του Ισπανού μέσου στα τέλη του περασμένου Γενάρη, τον είχε οδηγήσει στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και με δεδομένη απουσία για διάστημα τουλάχιστον οκτώ μηνών. Προϊόντος του χρόνου διαπιστώθηκε η ανάγκη νέας επέμβασης κι έτσι εκεί που είχε υπολογιστεί η επιστροφή του κατά τα τέλη του Οκτώβρη, το διάστημα απουσίας παρατάθηκε κατά περίπου δύο μήνες. Στη διάρκεια αυτού, ο μεν Μάνου Γκαρθία προσπάθησε να βρει στηρίγματα βιώνοντας τη δυσκολότερη φάση της καριέρας του, ο δε Άρης του τα παρείχε μεν, παράλληλα όμως αναζήτησε τα στοιχεία που έχασε με την απουσία του Ισπανού.

Κακά τα ψέματα αυτά ήταν αρκετά καθώς ο 25χρονος τραυματίστηκε σε μια περίοδο κατά την οποία είχε αρχίσει να αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, έχοντας αφομοιώσει τον αγωνιστικό ρόλο και με την εκτίμηση ότι η φετινή (δεύτερη) χρονιά του θα έφερνε και την αγωνιστική εκτόξευσή του. Επίσης, θεωρείται ότι ο μεγάλός χαμένος από την απουσία του Μάνου Γκαρθία είναι ο Λορέν Μορόν καθώς επικρατεί η αίσθηση ότι παρόντος ενός ποδοσφαιριστή με ικανότητα στην κάθετη πάσα και με αναγνωρισμένη φαντασία στο παιχνίδι του, ο Ισπανός φορ του Άρη θα είχε μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων στο Πρωτάθλημα.

Γι’ αυτόν τον λόγο, η σημερινή παρουσία του Μάνου Γκαρθία σε μέρος της προπόνησης έχει ιδιαίτερη σημασία κι έφερε χαμόγελα στις τάξεις του Άρη. Προφανώς δεν σημαίνει ότι ο 25χρονος υπολογίζεται για τους αγώνες που ακολουθούν μέχρι το τέλος του έτους. Στην πραγματικότητα, ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί το διάστημα που θα χρειαστεί για να ανακτήσει επίπεδα στον τομέα της φυσικής κατάστασης ενώ ο αγωνιστικός ρυθμός θα έρθει μέσα από τις διαδοχικές προπονήσεις. Εκτιμάται ότι ο Ισπανός θα είναι σε θέση ώστε να μπει στο rotation κατά τα μέσα του Γενάρη καθώς είναι βέβαιο ότι αρχικά θα χρειαστεί ειδική μεταχείριση, δηλαδή, την παροχή συγκεκριμένων αγωνιστικών λεπτών.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα