Παναθηναϊκός: Χωρίς Τζούρισιτς κόντρα στη Μακάμπι, οι ανοιχτές θέσεις ενδεκάδας

Παναθηναϊκός: Χωρίς Τζούρισιτς κόντρα στη Μακάμπι, οι ανοιχτές θέσεις ενδεκάδας

Νίκος Αθανασίου
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα. Νοκ-άουτ ο Τζούρισιτς, ποιες θέσεις παίζονται για το αρχικό σχήμα.

Με στόχο την νίκη, αν και του κάνει και η ισοπαλία, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει αύριο στις 19:45 την Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο, σε έναν τελικό για την τρίτη θέση που οδηγεί στα νοκ-άουτ του Conference League.

Η προετοιμασία του Τριφυλλιού ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Κορωπί, με τον Φίλιπ Τζούρισιτς να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του και για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι ''πράσινοι'' ξεκίνησαν την προπόνηση με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής, ενώ ένα γκρουπ στο τέλος εξασκήθηκε στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ- Μπράουν, Μάγκνουσον.

Όσον αφορά την ενδεκάδα κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Μπρινιόλι. Δεξιός μπακ ο Βαγιαννίδης, Γεντβάι και Σένκεφελντ οι δύο στόπερ. Η θέση στα αριστερά παίζεται ανάμεσα σε Χουάνκαρ και Μλαντένοβιτς. Αράο στο 6, Μπερνάρντ στο 10 και ένας εκ των Βιλένα ή Τσέριν στο 8. Δεξιός εξτρέμ ο Παλάσιος, σέντερ φορ ο Ιωαννίδης και στο αριστερό φτερό Αϊτόρ και Μαντσίνι διεκδικούν την θέση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα