Ολυμπιακός: Στη λίστα του ο Βραζιλιάνος φορ Βινίσιους σύμφωνα με βραζιλιάνικα ρεπορτάζ (vid)

Ολυμπιακός: Στη λίστα του ο Βραζιλιάνος φορ Βινίσιους σύμφωνα με βραζιλιάνικα ρεπορτάζ (vid)

Ο Βινίσιους

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Φούλαμ φέρεται να απασχολεί και την ομάδα του Ολυμπιακού σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην πατρίδα του.

Ο 28χρονος ύψους 1.90 μέτρων σέντερ φορ ανήκει στη Φούλαμ. Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός έχει φέτος 12 αγώνες με 3 γκολ σε Premier League και ELF Cup.

Σύμφωνα με ΜΜΕ στη Βραζιλία όπως η Globo Esporte ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις ομάδες που θέλουν τον Κάρλος Βινίσιους. Εμφανίζεται να τον θέλει και ο πειραϊκός σύλλογος. Ο Βινίσιους απασχολεί επίσης την Παλμέιρας, τη Φενέρ, τη Βαλένθια και τη Σεβίλλη και έχει συμβόλαιο έως το 2025. Οι Ερυθρόλευκοι αυτήν την περίοδο αναζητούν έναν - τουλάχιστον - σέντερ φορ για τον επερχόμενο Γενάρη.

Ο Βινίσιους (και ενώ τον Ολυμπιακό απασχολεί και ο Σίλβα που ανήκει στη Λειψία) ξεκίνησε από τις Ακαδημίες των Παλμέιρας και Σάντος. Στην καριέρα του έχει φορέσει τις φανέλες των Νάπολι, Μονακό, Μπενφίκα, Τότεναμ, Αϊντχόφεν και φυσικά και της Φούλαμ.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα