Κοστίνια για Ολυμπιακό: «Δεν γνωρίζω κάτι, είμαι συγκεντρωμένος στην Ρίο Άβε»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Κοστίνια απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως δεν γνωρίζει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα και ότι τώρα είναι συγκεντρωμένος στην Ρίο Άβε.

Κλειστά... τα χαρτιά του κράτησε ο Κοστίνια σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι από εκπροσώπους του πορτογαλικού τύπου σε εκδήλωση που παρευρέθηκε.

Ο 23χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι για το θέμα αυτό, αλλά τέτοιες ειδήσεις αποτελούν αναγνώριση της δουλειάς του. Εξήγησε πως μέχρι το τέλος της σεζόν είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την Ρίο Άβε και πως τότε θα δει τι πρόκειται να συμβεί.

Αναλυτικά η απάντησή του στην ερώτηση αυτή:

«Δεν έχω κάποια πληροφορία γι' αυτό, αλλά οι ειδήσεις αυτές είναι αναγνώριση της δουλειάς μου. Είμαι συγκεντρωμένος στην Ρίο Άβε κι έπειτα στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι πρόκειται να συμβεί».

 

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα