Ολυμπιακός: «Συναντήθηκε με την πλευρά του Μιγκέλ Κρέσπο ο Πέδρο Αλβες», σύμφωνα με τους Τούρκους

Μιγκέλ Κρέσπο

bet365

Τούρκος δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πέδρο ΑΆλβες, έχει συναντηθεί με τους εκπροσώπους του Μιγκέλ Κρέσπο της Φενέρμπαχτσε. 

Το όνομα του Μιγκέλ Κρέσπο παίζει στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες. Ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος μετράει φέτος 15 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και φέρεται να αποτελεί στόχο των ερυθρόλευκων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Γιαγκίζ Σαμπουντζούογλου, ο Μιγκέλ Κρέσπο δεν αποτελεί απλά στόχο του Καρβαλιάλ, αλλά ο Πέδρο Αλβες έχει συναντηθεί με τους εκπροσώπους του. Μένει να δούμε λοιπόν αν θα καρποφορήσουν οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, εφόσον φυσικά ισχύει το εν λόγω ρεπορτάζ.

Ο Μιγκέλ Κρέσπο είναι ένας παίκτης που γνωρίζει ο Καρβαλιάλ, καθώς στην Πορτογαλία έχει παίξει 60 ματς με 9 γκολ και 5 ασίστ με την Εστορίλ, ενώ με τη Μπράγκα Β είχε 51 ματς, 3 γκολ και 4 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα