ΑΕΚ: Το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο Νεστορίδη

ΑΕΚ: Το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο Νεστορίδη

Newsroom
Νεστορίδης

bet365

Όλη η ΑΕΚ αποχαιρετά τον «θρυλικό» Κώστα Νεστορίδη. «Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που έβγαλε αυτή η χώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Με τον ύμνο της Ένωσης αποχαιρέτησαν οι φίλοι της ομάδας τον «Νέστορα».

Το τελευταίο αντίο στον δικό της Κώστα Νεστορίδη λέει σήμερα η ΑΕΚ. Ο Κώστας Νεστορίδης μια από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία της ΑΕΚ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών την περασμένη Τρίτη.

Μια τεράστια απώλεια για τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι σήμερα αποχαιρετούν τον Νέστορα τους. Από τις 11:00 η σορός του μεγάλου Νεστορίδη έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, με τους φιλάθλους της Ένωσης, αλλά και ανθρώπους του κλαμπ να λένε το τελευταίο «αντίο» στον «θρύλο» του συλλόγου, καθώς η νεκρώσιμος ακολουθία ξεκίνησε στις 14:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίπλα από το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας.

Στο εκκλησάκι που βρίσκεται στην «OPAP Arena» βρέθηκε και άναψε ένα κεράκι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ η ΑΕΚ τίμησε τον «θρύλο» της, με τη μορφή του Νεστορίδη να δεσπόζει στα προπύλαια του γηπέδου.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσωπεί ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος είναι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, καθώς παρόντες είναι και οι Στέλιος Μανωλάς, Γιώργος Σαββίδης, Ιβάν Ρούσεφ, Ντάνιελ Μπατίστα, Σταύρος Σταματής, Σταύρος Λέτσας, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Λαμπρός Γεωργιάδης, και Γιώργος Σκρέκης.

«Ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που έβγαλε αυτή η χώρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τουλάχιστον για' μένα. Τον αγαπούσα πολύ, πρόλαβα και τον ειδα να παιζει. Να τον θυμομαστυε όλοι. Τίποτε αλλο. Ηταν ενας πραγματικός Πικάσο. Ο Νεστορίδης με έκανε ΑΕΚ. Η μισή Ελλάδα έγινε ΑΕΚ από τον Νεστορίδη», ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Έξω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν συγκεντρωμένοι εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ που αποχαιρέτησαν τον «Νέστορα» με τον ύμνο της Ένωσης και με το «σαν τον Νεστορίδη κανένας δεν θα βγει».

Κηδεία Κώστα Νεστορίδη

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Νεστορίδη:

Η οικογένεια της ΑΕΚ αποχαιρέτησε σήμερα τον μεγάλο Κώστα Νεστορίδη. Ο άνθρωπος που με τα γκολ του και την απαράμιλλη κλάση του βοήθησε όσο κανένας άλλος να «μεγαλώσει» η ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα μέσα στις δεκαετίες του ’50 και του ’60, αναπαύεται στην αγκαλιά της αττικής γης στο κοιμητήριο της Καλλιθέας.

Από τις 11 το πρωί, η σορός του «Νέστορα» είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, απέναντι από την OPAP ARENA, στα μέρη που ο Κώστας Νεστορίδης έγραψε χρυσές σελίδες με την ΑΕΚ. Χιλιάδες απλού κόσμου, παλιοί συμπαίκτες και αντίπαλοι, οπαδοί κάθε γενιάς βρέθηκαν εκεί και τον αποχαιρέτισαν όπως του άξιζε.

Η ΑΕΚ, με επικεφαλής τον διοικητικό ηγέτη της Δημήτρη Μελισσανίδη, ήταν εκεί. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α' Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς και σύσσωμη η διοίκηση, τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο εκ των αρχηγών της ομάδας Στίβεν Τσούμπερ, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου και οι παλαίμαχοι της ομάδας μας βρέθηκαν κοντά στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ, για να ακολουθήσει η ταφή στην Καλλιθέα.

Αιωνία σου η μνήμη, Κώστα Νεστορίδη. Η ΑΕΚ θα σε ευγνωμονεί πάντα για το μεγαλείο που της πρόσφερες!

ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ

ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ

ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ

ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα