Πισάρο: «Να συνεχίσω να δουλεύω, είχα αρκετά προβλήματα τραυματισμών»

Πισάρο: «Να συνεχίσω να δουλεύω, είχα αρκετά προβλήματα τραυματισμών»

Newsroom
Ο Ροδόλφο Πισάρο της ΑΕΚ

bet365

Μιλώντας σε μεξικανικό Μέσο μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ, ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο τόνισε πως είναι προσηλωμένος στη δουλειά του προκειμένου να καταφέρει να αγωνίζεται περισσότερο.

Στο μεξικανικό Fox Sports μίλησε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άγιαξ στην Ολλανδία ο Ροδόλφο Πισάρο.

«Κάναμε συγκεκριμένα λάθη, είμαστε λυπημένοι γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε στην επόμενη διοργάνωση», ανέφερε ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ για τον αποκλεισμό και τόνισε για το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα θέση βασικού:

«Πιστεύω πως όλα αποτελούν μια διαδικασία, όλα έρχονται στην ώρα τους. Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά για να μπορώ να πάρω περισσότερα λεπτά».

Επίσης ο Πισάρο πρόσθεσε: «Δυστυχώς είχα αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Έχω τραυματιστεί δύο φορές και δεν έχω καταφέρει να είμαι καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Γι' αυτό δεν έχω μπορέσει να έχω περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Γίνεται διαφορετική δουλειά, οι προπονήσεις νομίζω ότι είναι πιο δυνατές εδώ και γι' αυτό έχουν προκύψει αυτοί οι πολλοί τραυματισμοί».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα