Ολυμπιακός: Το προβλεπόμενο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας κόντρα στον Πανσερραϊκό και η δοκιμή με Ιμπόρα

ελλαδα

bet365

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είχε αποβληθεί κόντρα στον Βόλο και δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό, με τον Καρβαλιάλ να έχει δοκιμάσει και τον Ιμπόρα στη συγκεκριμένη θέση.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Μετά την επιβλητική νίκη κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα (5-2), οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα και εντός συνόρων, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα για δεύτερη φορά (μετά τον Αστέρα Τρίπολης το 2008).

Ένα από τα πρόσωπα που δεν θα έχει στη διάθεση του, είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς κόντρα στον Βόλο και έτσι δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πορτογάλο προπονητή.

Δεδομένου ότι τόσο ο Τζάκσον Πορόζο όσο και ο Νίκολας Φρέιρε αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, οι επιλογές για το κέντρο της άμυνας γίνονται όλο και λιγότερες, με τον Ζουλιάν Μπιανκόν να είναι ο άνθρωπος που θα βρεθεί στο βασικό σχήμα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο παρτενέρ του Γάλλου αμυντικού να είναι ο Αντρέας Ντόι, όμως ο Κάρλος Καρβαλιάλ δοκίμασε στις προηγούμενες προπονήσεις, στη συγκεκριμένη θέση και τον Βιθέντε Ιμπόρα, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε αυτόν τον ρόλο.

Να θυμίσουμε πως ο Πορτογάλος προπονητής δεν θα υπολογίζει στο επόμενο παιχνίδι, κόντρα στον Ατρόμητο τον Κώστα Φορτούνη καθώς θα εκτίσει την ποινή του για τη συμπλήρωση των καρτών.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα