Μάντζιος: «Σημαντική η νίκη αλλά θα έπρεπε να είχαμε αποτελεσματικότητα»

Μάντζιος: «Σημαντική η νίκη αλλά θα έπρεπε να είχαμε αποτελεσματικότητα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στο «γεμάτο» παιχνίδι της ομάδας του, στη σημασία της νίκης αλλά και στο γεγονός ότι θα έπρεπε να ήταν πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια.

Η αλήθεια είναι ότι στο άδειο γήπεδο, εκεί που όλα ακούγονται, κάποια στιγμή ακούστηκε έντονα η φωνή του προπονητή του Άρη έπειτα από ένα εύκολο λάθος. «Κάναμε μια σημαντική και δίκαιη νίκη σ’ ένα κρύο παιχνίδι, λόγω της απουσίας του κόσμου, στο οποίο μετά το αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, είχαμε τα ηνία του. Γνωρίζαμε ότι ο ΟΦΗ θα προσπαθούσε να πιέσει από ψηλά καθώς επίσης και ότι θα βρίσκαμε χώρους. Βρήκαμε ευκαιρίες, βάλαμε το γκολ αλλά δεν κάναμε ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου και ρωτήθηκε για την πληθώρα χαμένων ευκαιριών. «Σήμερα πήγαμε σ’ ένα άλλο κομμάτι καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε έντονη δημιουργία και σήμερα δεν είχαμε αποτελεσματικότητα. Μας βοήθησε στο να βρούμε ευκαιρίες και ο τρόπος με τον οποίον παίζει ο ΟΦΗ υπό την έννοια ότι είχαμε προϋποθέσεις και πολλές ευκαιρίες. Το γκολ είναι σημαντικό και πιστεύω ότι θα έρθει».

Σχετικά με το πώς παίχθηκε το δεύτερο ημίχρονο κι αν ήταν αυτό που ήθελε ο ίδιος απάντησε ότι… «Όταν νιώθεις την πίεση της νίκης, έχεις τις ευκαιρίες να βάλεις γκολ και δεν το κάνεις, θέλεις να κρατήσει μια ισορροπία. Κάναμε μερικά εύκολα λάθη, ευτυχώς δεν τα πληρώσαμε και μάλιστα σε μια στιγμή που είχαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις. Ίσως χρειαζόμασταν μια καλύτερη επιλογή για να εκτελέσουμε πιο γρήγορα. Κάποια στιγμή χάθηκε η ισορροπία κι αυτό θέλαμε να διορθώσουμε γιατί όταν χάνεις την ισορροπία στο παιχνίδι σου είναι εύκολο να χάσεις και τον έλεγχο αυτού».

Ρωτήθηκε για την επιστροφή του Κίκε Σαβέριο και απάντησε ότι… «είναι ένας παίκτης ο οποίος λόγω τραυματισμού έμεινε έξω για περίπου τέσσερις μήνες. Δεν είναι εύκολο να επιστρέψει κατευθείαν, χρειάζεται χρόνο. Του δώσαμε τη δυνατότητα να πάρει κάποια λεπτά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για να βρει ρυθμό».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα