Καρβαλιάλ για την υποψηφιότητα του Φορτούνη στην UEFA: «Έκανα retweet και αυτό τα απαντάει όλα»

Δημήτρης Τομαράς
Ο Καρβαλιάλ

bet365

Ο κόουτς Καρβαλιάλ στάθηκε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό, τον Ομάρ Ρίτσαρντς και ενώ ρωτήθηκε για τον Φορτούνη και την υποψηφιότητά του στην UEFA.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ανέλυσε τις σκέψεις του για το δευτεριάτικο ματς στις Σέρρες (Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός). Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας στη NOVA επισήμανε μεταξύ άλλων:

Το εάν είδαμε με τη Μπάτσκα Τόπολα δικές του... πινελιές: Είδαμε... πινελίτσες. Θέλουμε μία ομάδα ανταγωνιστική και με εξέλιξη. Υπάρχουν πράγματα που λειτουργούν καλά αλλά και πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε.

Τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό και τον χρόνο για προετοιμασία: Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε. Με όλο τον σεβασμό στον Πανσερραϊκό ο στόχος είναι να νικήσουμε.

Τον Ομάρ Ρίτσαρντς: Είναι η ίδια η αντιμετώπιση όλων των παικτών. Όποιος αποδεικνύει πώς μπορεί να μετέχει και να βοηθήσει θα παίζει.

 

Chytil, Fortounis, Birmančević & Gonçalo Inácio all led their teams to impressive wins

Which of these 4 gets your #UEL Player of the Week vote? @hankookreifen || #UELPOTW

Το ότι είναι υποψήφιος ο Φορτούνης για παίκτης της εβδομάδας στην UEFA ως προς το Europa League: Ήδη έχω κάνει ένα retweet για αυτό και αυτό σε σχέση με την ερώτησή σας τα απαντάει όλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα