Σένκεφελντ στο Gazzetta: «Να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον»

Σένκεφελντ: «Να έχουμε αυτοπεποίθηση και πίστη ο ένας στον άλλον»

bet365

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε στο Gazzetta μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με 3-2 από τον Ατρόμητο τονίζοντας πως όλοι πρέπει να έχουν πίστη στον εαυτό τους, αφού είναι καλοί παίκτες, αλλά πίστη ο ένας στον άλλον προκειμένου να ξεπεράσουν την δύσκολη αυτή συγκυρία.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την τέταρτη ήττα του σε πέντε παιχνίδια στο Περιστέρι, παρ' ότι προηγήθηκε με 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο, αφού ηττήθηκε με 3-2 και έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί που τρέχει τον τελευταίο καιρό.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ παραχώρησε δηλώσεις στο Gazzetta και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνουν εκείνος και οι συμπαίκτες του, ώστε να μπορέσουν να βγάλουν την ομάδα από το αγωνιστικό τέλμα που έχει περιέλθει στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Ολλανδός στόπερ, εμφανώς στενοχωρημένος από το νέο αρνητικό αποτέλεσμα και την κακή εμφάνιση της ομάδας, επεσήμανε πως πρέπει όλοι να έχουν αυτοπεποίθηση, να πιστεύουν στον εαυτό τους και να μην αμφιβάλλουν για κείνον, αφού είναι καλοί ποδοσφαιριστές.

«Δεν έχω να πω πολλά. Πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Όλοι πρέπει να έχουν αυτοπεποίθηση, επειδή είναι καλοί παίκτες. Δεν πρέπει να αμφιβάλλουμε για τους εαυτούς μας. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας. Αν το κάνουμε αυτό, είμαστε μία πολύ καλή ομάδα Πρέπει να μιλήσουμε όλοι μαζί και να επιστρέψουμε δυνατοί. Αυτό είναι που χρειάζεται να κάνουμε».

senkefelnt_intime

Ο ίδιος σε ερώτηση σχετικά με το αν η πτώση των «πρασίνων» από την κορυφή της βαθμολογίας μπορεί να λειτουργήσει σαν κίνητρο ώστε να πεισμώσουν οι παίκτες και να αλλάξουν το «τσιπάκι» τους ανέφερε πως δεν πρέπει η θέση που έχουν στον πίνακα του πρωταθλήματος να τους επηρεάζει, αφού έτσι κι αλλιώς ο στόχος τους θα πρέπει να είναι κερδίζουν κάθε παιχνίδι.

«Πρέπει να είμαστε πρώτοι κι αν είμαστε εκεί είναι όλα εντάξει, αφού έχουμε αυτό στο οποίο στοχεύουμε. Δεν πρέπει όμως να επηρεάζει την ομάδα αν βρίσκεται στην πρώτη θέση ή όχι, γιατί ο σκοπός της οφείλει να είναι να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να έχουμε αυτό ως στόχο».

Μάλιστα, εξήγησε πως ούτε το διάστημα των γιορτών και ο ελεύθερος χρόνος που θα έχουν εκεί οι παίκτες είναι η λύση εξηγώνας πως όλοι έχουν πολλά παιχνίδια και η λύση δεν είναι ένα «διάλειμμα» απ' αυτά για να ηρεμήσουν, αλλά να δουλέψουν όλοι για την λύση και να αρχίζει η ομάδα να παίζει και πάλι καλό ποδόσφαιρο.

«Δεν έχει σημασία. Όλοι έχουν πολλά παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε μαζί. Να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον. Να αρχίσουμε να παίζουμε πάλι καλό ποδόσφαιρο και αυτό είναι που χρειαζόμαστε».

SENKEFELNT_eurokinisi

Τέλος, ο Σένκεφελντ ξεκαθάρισε πως όταν είσαι σε μία ομάδα που θέλει να πετύχει πράγματα πάντα υπάρχουν και κακές περίοδοι. Το θέμα είναι να καταφέρνουν οι ομάδες να τις ξεπερνούν γρήγορα αυτές, ώστε να μην χάνουν έδαφος από τους στόχους τους και αυτό είναι που καλούνται να κάνουν και τώρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

«Στην προσπάθεια που θα κάνεις για να πετύχεις πράγματα, υπάρχούν καλές, αλλά και κακές στιγμές. Αυτές πρέπει να τις ξεπεράσουμε και να επιστρέψουμε στις καλές στιγμές. Αυτό χρειάζεται να κάνουμε κι αυτό για το οποίο βρισκόμαστε εδώ. Υπάρχει δρόμος στο πρωτάθλημα και πρέπει να ανασυνταχθούμε, ειδικά τώρα και να έχουμε πίστη ο ένας στον άλλον».

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα