Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί βρίσκει δίχτυα σε χρόνο dt! (vids)

Ο Ελ Αραμπί

bet365

Ο έμπειρος στράικερ σε δύο αναμετρήσεις στη σειρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να σκοράρει λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι μία από τις διαφορετικές αποφάσεις του Κάρλος Καρβαλιάλ σχετικά με τον προκάτοχό του, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στον Ολυμπιακό. Η αγωνιστική ενεργοποίηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και η προτίμησή του ως 2ος φορ έναντι του Γιόβετιτς.

Και μάλιστα είναι μία επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού που έχει αποδώσει καρπούς. Ο πολύπειρος σέντερ φορ της ομάδας του Ολυμπιακού έχει βρει δίχτυα ως αλλαγή σε δύο παιχνίδια στη σειρά σε Ευρώπη και Ελλάδα και το έχει κάνει και σε διάστημα μόλις 4 λεπτών μετά την είσοδό του στο γήπεδο!

Με τη Μπάτσκα Τόπολα αντικατέστησε τον συμπατριώτη και φίλο του Ελ Καμπί στο 64'. Στο 68' ο Εσε γύρισε τη μπάλα στον Φορτούνη, εκείνος την έστειλε με τη μία προς τα μέσα και ο Ελ Αραμπί βρέθηκε στην πορεία της μπάλας για το 5-2. Δηλαδή 4 λεπτά μετά.

Στο Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός εισήλθε στο γήπεδο στο 61' στη θέση του αρνητικότατου αγωνιστικά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση Ντάνιελ Ποντένσε. Σε αυτήν την περίσταση λειτούργησε σε ένα 4-4-2 μαζί με τον Ελ Καμπί στο γήπεδο των Σερρών.

Στο 64' ο Δεληγιαννίδης έβαλα άτσαλα το πόδι του πάνω στα πόδια του Μασούρα με αποτέλεσμα να του κάνει αντικανονικό μαρκάρισμα και να δοθεί πέναλτι. Πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα στο 65' ο Ελ Αραμπί. Δηλαδή πάλι 4 λεπτά αφότου είχε μπει ως αλλαγή!

Υπάρχει και άλλο ιδιαίτερο στοιχείο; Ναι υπάρχει. Ο Ελ Αραμπί φέτος έχει σκοράρει μόνο εναντίον μίας ομάδας στο Πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο Πανσερραϊκός που του έχει βάλει 2 γκολ, έχοντας σκοράρει και στο 2-0 της πρεμιέρας του περασμένου Αυγούστου.

Τότε στο 86ο λεπτό ο Φορτούνης μπήκε μέσα στην περιοχή και πήρε πέναλτι μετά από υπόδειξη για αντικανονικό μαρκάρισμα του Πεταυράκη πάνω του. Ένα λεπτό μετά ο Ελ Αραμπί ευστόχησε στο πέναλτι για να κάνει το 2-0. Ένα σκορ που έμεινε έως το τέλος για τον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος και άλλοτε διεθνής φορ είχε σκοράρει και με τον Ολυμπιακό Β'. Εκεί όπου είχε διαλέξει να βρεθεί προκειμένου να παίρνει λεπτά συμμετοχής καθότι εκείνο το διάστημα ήταν εκτός των βασικών πλάνων των Ερυθρόλευκων. Βέβαια τώρα είχε την ατυχία που χτύπησε στο ματς των Σερρών και αναμένεται να χάσει τον αγώνα του Περιστερίου.

Τα γκολ των φορ του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 1

  • Ελ Καμπί: 7 γκολ σε 14 αγώνες
  • Γιόβετιτς: 2 γκολ σε 8 αγώνες
  • Ελ Αραμπί: 2 γκολ σε 5 αγώνες
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα