Καρβαλιάλ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε, αξίζει συμμετοχή ο Μπρνιτς»

Ο Καρβαλιάλ

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τον στόχο της κατάκτησης της νίκης για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Τι είπε για Μπρνιτς.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, μίλησε στη NOVA πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο έμπειρος προπονητής τόνισε μεταξύ άλλων για:

Τον Ατρόμητο: «Θα διαλέξουμε την καλύτερη 11άδα απέναντι σε μία ομάδα που είναι ανεβασμένη μετά από σημαντική νίκη με τον Παναθηναϊκό».

Τον στόχο του Ολυμπιακού: «Το επόμενο παιχνίδι που παίζουμε είναι πάντα το πιο δύσκολο. Επομένως συγκεντρωνόμαστε απόλυτα σε αυτό. Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε στο 3ο σερί παιχνίδι. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη».

Τη συμβολή του Ελ Αραμπί: «Είμαστε εδώ για να βγάλουμε το καλύτερο από κάθε παίκτη (όχι μόνο για τον Γιουσέφ). Υπάρχει η περίπτωση του Μπρνιτς που προπονείται πολύ καλά και δικαιούται και αξίζει συμμετοχή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα