Παναθηναϊκός:Ο Γερεμέγεφ έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά ματς που έπαιξε, μετρά τέσσερα γκολ σε μόλις 75' (vids)

Παναθηναϊκός:Ο Γερεμέγεφ έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά ματς που έπαιξε, μετρά τέσσερα γκολ σε μόλις 75' (vids)

Newsroom
yeremeyef_eurokinisi.

bet365

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ έχει φέτος παίξει τρεις φορές ως αλλαγή με τον Παναθηναϊκό, βρήκε δίχτυα σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε και μετρά τέσσερα προσωπικά τέρματα στα αθροιστικά 75' παρουσίας του με την πράσινη φανέλα!

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στο αποψινό (20/12) 3-0 του Πανθεσσαλικού ήταν ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, όπου μεταξύ άλλων ήρθε από τον πάγκο στο 62' και στο 64' με πολύ ωραίο κατέβασμα και τελείωμα άνοιξε το σκορ, ύστερα από όμορφη μεταβίβαση του Φώτη Ιωαννίδη.

Λίγο αργότερα ο Γουίλιαν Αράο διπλασίασε τα τέρματα του «τριφυλλιού» μέχρι που στο 72' ο Σουηδός φορ «χτύπησε» ξανά και με «ψαλιδάκι» διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα.

Ο 30χρονος στράικερ έκανε στον Βόλο την 3η του φετινή εμφάνιση στη Stoiximan Super League και ευρύτερα στη σεζόν – και οι προηγούμενες ήταν σαν αλλαγή – και πλέον έχει βρει δίχτυα σε όλες και «τρέχει» το σχετικό απόλυτο (3χ3)!

Κόντρα στον ΠΑΟΚ την 1η Οκτωβρίου οπότε και έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «πράσινων» πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 82' και στο 90'+5' ισοφάρισε τον Δικέφαλο σε 2-2, ενώ μία εβδομάδα μετά, στο 5-0 επί του Ατρόμητου, αντικατέστησε στο 69' τον Αντραζ Σπόραρ και στις καθυστερήσεις «έκλεισε», σε ρυθμό προπόνησης, τον «χορό» των τερμάτων.

Ετσι σε μόλις 75 λεπτά παρουσίας του μαζί με τον έξτρα χρόνο μετρά τέσσερα προσωπικά τέρματα, ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε!

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ τη φετινή σεζόν

Αγώνες: 3
Λεπτά: 75'
Τελικές: 6
Γκολ: 4

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα