Παναθηναϊκός: Κι όμως υπάρχει ακόμα πιο "τρελό" στατιστικό του Γερεμέγεφ απ'τα γκολ ανά λεπτά συμμετοχής (vids)

Παναθηναϊκός: Κι όμως υπάρχει ακόμα πιο "τρελό" στατιστικό του Γερεμέγεφ απ'τα γκολ ανά λεπτά συμμετοχής (vids)

Το πιο ακραίο στατιστικό του Γερεμέγεφ δεν έχει να κάνει με τα γκολ ανά λεπτά συμμετοχής

bet365

Οι εξωπραγματικές επιδόσεις του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, που εμφανίστηκε ως από μηχανής Θεός για να δώσει την λύση στον Παναθηναϊκό κόντρα στον Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Βόλο, περνώντας από τον Πανθεσσαλικό με 3-0, όμως η νίκη αυτή δεν ήρθε όσο εύκολα αποτυπώνεται στο τελικό σκορ, αφού χρειάστηκε η αλλαγή του Γερεμέγεφ, προκειμένου να λυθεί ο «γόρδιος δεσμός» και να ανοίξουν το σκορ οι «πράσινοι», κάτι που για να συμβεί χρειάστηκε να φτάσουν στο 64ο λεπτό.

Ο Σουηδός μπήκε στο 62', σκόραρε δύο λεπτά αργότερα και στην συνέχεια πέτυχε ένα δεύτερο τέρμα στο 72ο λεπτό, με τον Κόστιτς μάλιστα να του αρνείται το χατ τρικ με μία σπουδαία επέμβαση στο 85'.

O 30χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού έπαιξε μόλις για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν, δύο μήνες αργότερα από τις δύο προηγούμενες κι έκανε και πάλι αυτό για το οποίο μπήκε στο παιχνίδι, σκόραρε.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ μπήκε και σημείωσε το τέρμα της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα σώζοντας έναν βαθμό για τον Παναθηναϊκό, ενάντια στον Ατρόμητο μπήκε και κι έβαλε το τελευταίο από τα πέντε γκολ που σκόραραν οι «πράσινοι» στην Λεωφόρο ενώ κόντρα στον Βόλο εκείνος άνοιξε... και έκλεισε το πρόγραμμα με δύο δικά του τέρματα. Το δεύτερο δείγμα της αυτοπεποίθησης που του δημιούργησε το γρήγορο πρώτο γκολ που πέτυχε, αλλά και ρέντας.

 

Τα ανεπανάληπτα νούμερα του Γερεμέγεφ

jeremejeff_intime

Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που έχει πετύχει ο Σουηδός. Ναι, οκ, έχει τύχη, ρέντα, όπως θέλετε πείτε το. Θέλει όμως και ικανότητα για να σκοράρεις, θέλει και κυνήγι για να βρίσκεσαι στις θέσεις που πρέπει, σωστό ένστικτο και πολλά πράγματα ακόμα.

Ο Γερεμέγεφ αυτή τη στιγμή έχει σκοράρει τέσσερα γκολ για το «τριφύλλι» παίζοντας συνολικά 73 λεπτά. Σκοράρει δηλαδή ένα τέρμα κάθε 18,25 λεπτά (!!!). Έχει πετύχει περισσότερα γκολ από τον Αϊτόρ, τον Βέρμπιτς, τον Μαντσίνι, τον Τσέριν, τον Βιλένα ενώ έχει ίδια τέρματα με τον Μπερνάρντ και τον Τζούρισιτς, οι χρόνοι συμμετοχής των οποίων δεν έχουν καμία σχέση με τον δικό του, που δεν φτάνει καν στο 90λεπτο ακόμα.

Και για να τον συγκρίνουμε και με κάποιον στην θέση του, έχει ήδη τα μισά γκολ από τον Σπόραρ παίζοντας 1.006 λεπτά λιγότερα, ενώ, αν βγάλουμε τα πέναλτι, έχει μόλις δύο λιγότερα από τον Φώτη Ιωαννίδη, έχοντας 1.578 αγωνιστικά λεπτά.

Φυσικά όλα αυτά δεν τα λέμε για να πούμε πως είναι καλύτερός τους, αλλά για να καταδείξουμε το πόσο εντυπωσιακό είναι το επίτευγμά του αυτό. Θέλετε να το δούμε και από μία άλλη σκοπιά;

Ο 30χρονος επιθετικός χρειάστηκε να κάνει μόλις έξι σουτ συνολικά στις τρεις αυτές συμμετοχές για να σκοράρει τα τέσσερα γκολ. Τα πέντε εξ' αυτών πήγαν στην εστία (83,3%) και τα τέσσερα κατέληξαν στα δίχτυα (66,7%). Μιλάμε για ευστοχία που προσιδιάζει σε προσπάθειες ψηλού μπασκετμπολίστα σε δίποντα και όχι σε σουτ ποδοσφαιριστή.

Ο Σουηδός φορ με τον ρυθμό που σκοράρει αυτή τη στιγμή χρειάζεται μόλις εννέα επαφές για να πετύχει ένα τέρμα. Για να πετύχει τα τέσσερα γκολ αυτά γκολ του έκανε συνολικά 36 επαφές. Και δεν μιλάμε για τις επαφές που χρειάστηκε να κάνει για να σκοράρει, μιλάμε για τις συνολικές επαφές του σε όλα τα λεπτά που αγωνίστηκε.

Στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου δε, έχει σύνολο επτά επαφές και απ' αυτές έχουν επέλθει τέσσερα γκολ, ήτοι πετυχαίνει ένα τέρμα κάθε 1,75 επαφές με την μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου.

Τα λεπτά που έχει αγωνιστεί, οι επαφές και τα γκολ που έχει σημειώσει:

ΑγώνεςΛεπτάΕπαφέςΓκολ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-21551
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 5-025111
Βόλος - Παναθηναϊκός 0-333202

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα