Ολυμπιακός: Τα δεδομένα του deal Φόρεστ - Ατλέτικο Μινέιρο για Σκάρπα, «χρυσό» συμβόλαιο για τον παίκτη

Ο Σκάρπα

bet365

Η συμφωνία για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένη με τη Φόρεστ να αναμένεται να εισπράξει ένα ποσό λίγο πιο πάνω από 5 εκατ. ευρώ.

Η επιμονή της Ατλέτικο Μινέιρο για να πάρει τον Σκάρπα απέφερε καρπούς. Η τελευταία χρονικά της πρόταση που ήταν λίγο πιο πάνω από 5 εκατ. ευρώ έγινε αποδεκτή από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Βραζιλία συναίνεσε και ο Ολυμπιακός στο να σταματήσει το deal δανεισμού.

Το συμβόλαιο του Γκουστάβο Σκάρπα θα είναι 4 ετών και θα πληρωθεί με το βραζιλιάνικο νόμισμα. Θα εισπράττει 1 εκατ. ρεάλ Βραζιλίας ανά μήνα. Είναι χαρακτηριστικό πώς οι σχετικές βραζιλιάνικες πηγές επέμεναν στο ότι ο Σκάρπα θα πληρώνεται με το νόμισμα της χώρας. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός κατέγραψε μόνο 11 ματς με τον Ολυμπιακό, δεν πήγε γενικά καθόλου καλά ενώ το προηγούμενο διάστημα ήταν τραυματίας.

Το τελευταίο διάστημα φαινόταν πιο ξεκάθαρα πια πώς ήταν δύσκολο να γυρίσει το κλίμα και να αλλάξει τα δεδομένα στον Ολυμπιακό. Και έτσι τελικώς γυρίζει στη χώρα του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα