Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Ο αδελφός μου είναι ΑΕΚ, αλλά δεν μαλώνουμε ποτέ»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Ο αδελφός μου είναι ΑΕΚ, αλλά δεν μαλώνουμε ποτέ»

Newsroom
Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Ο αδελφός μου είναι ΑΕΚ, αλλά δεν μαλώνουμε ποτέ»

bet365

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης έκλεψε την παράσταση στη γιορτή κορυφαίων του ΠΣΑΤ, τι δήλωσε ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ και η «συγγνώμη» από τον Γιάννη Βρούτση.

O Γιάννης Παπαστεφανάκης ανακηρύχθηκε Πρεσβευτής Φιλίας του ΠΣΑΤ και στην ετήσια γιορτή του ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ έκλεψε την παράσταση.

Ο μικρός Γιάννης βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ στην ετήσια γιορτή των κορυφαίων στο Μέγαρο Μουσικής, για τον σημαίνοντα ρόλο του κατά της βίας και υπέρ της προώθησης του φίλαθλου πνεύματος.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης είχε συγκινήσει το πανελλήνιο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και έκτοτε συνεχίζει να στέλνει δυνατά μηνύματα κατά της οπαδικής βίας.

Ήταν παρών και στην «ΟΠΑΠ Αρένα», στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ της 8ης αγωνιστικής της Super League, στις 30 Οκτωβρίου, μαζί με τον αδελφό του και φίλαθλο της Ένωσης, Ευθύμη.

 

«Ο αδελφός μου είναι ΑΕΚ, αλλά δεν μαλώνουμε ποτέ στο σπίτι» είπε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Παπαστεφανάκης.

Η «συγγνώμη» του Γιάννη Βρούτση

Στο προ ημερών μήνυμά του ια την απόφαση της κυβέρνησης να είναι κεκλεισμένων των θυρών όλα τα ματς για τους επόμενους δύο μήνες, ο αναοπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης αρχικά του ζήτησε «συγγνώμη», όμως του εξήγησε πως προτεραιότητα έχει η ασφάλεια στα γήπεδα.

@Photo credits: eurokinissi, Μάρκος Χουζούρης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα