Ολυμπιακός: Οι χαμηλές πτήσεις του Ποντένσε με Πανσερραϊκό και Ατρόμητο (vid)

Ο Ποντένσε

bet365

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είχε μεγάλες χαμένες φάσεις και με τον Πανσερραϊκό αλλά και με τον Ατρόμητο, ένα στοιχείο που έπαιξε ρόλο για το 0-0 του Περιστερίου.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε αναμφισβήτητα είναι ένας πολύ ποιοτικός μεσοεπιθετικός. Ένας παίκτης από το... πάνω ράφι και με πολύ σημαντικές πλέον εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις. Ο Πορταγάλος winger του Ολυμπιακού σίγουρα έχει προσφέρει - και - στην επιστροφή του στο Λιμάνι, πλην όμως το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ο 28χρονος διεθνής στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό έχει μία ευκαιρία από θέση βολής (στο 53') που απλά δεν χάνεται. Μία φάση που με βάση την κλάση του δεν δικαιολογείται.

Αυτό το στοιχείο όμως υπήρχε και στο Περιστέρι. Δεν λειτούργησε με καθαρό μυαλό και δεν είχε καθόλου καλές τελικές αποφάσεις στην επίθεση.

Με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου είχε επίσης δύο πολύ μεγάλες φάσεις. Η μία εξ αυτών, αυτή στο 79', είναι από αυτές που επίσης δεν... χάνονται. Και δεν ήταν η μόνη που είχε στον αγώνα με τον Ατρόμητο που τελείωσε στο 0-0 (καθότι είχε και άλλη στιγμή για γκολ λίγο πριν το τέλος του αγώνα).

Η διαφορά ήταν πώς στις Σέρρες ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ με το πέναλτι του Ελ Αραμπί. Με την ομάδα του Περιστερίου ωστόσο γκολ δεν ήρθε για τους Πειραιώτες και ένας από τους βασικούς λόγους ήταν οι αποφάσεις του Ποντένσε ως προς τις τελικές επιλογές του σε σουτ.

Ο Ποντένσε στο Περιστέρι περισσότερο λειτούργησε ως winger. Ο Πορτογάλος κινήθηκε στα άκρα της επίθεσης, παίζοντας σε αρκετές περιπτώσεις με τις ατομικές του αρετές και χρησιμοποιώντας την τεχνική του κατάρτιση και τις ντρίμπλες του.

Παρότι όμως βρήκε χώρους δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στον Ολυμπιακό πάντως θεωρούν πώς λίγο μετά το 70' έπρεπε να είχε δοθεί πέναλτι υπέρ του Πορτογάλου σε μαρκάρισμά του από τον Τζαβέλλα στην περιοχή του Ατρόμητου.

Οι τελικές του Ποντένσε στα 2 τελευταία ματς Πρωταθλήματος

  • Με τον Ατρόμητο: Τρεις τελικές
  • Με τον Πανσερραϊκό: Μία τελική
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα