Νικολαΐδης για το πέναλτι του Άρη: «Δεν μπορεί να δίνουμε τέτοια πέναλτι» (vid)

Newsroom
Νικολαΐδης για το πέναλτι του Άρη: «Δεν μπορεί να δίνουμε τέτοια πέναλτι»

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής τονίζοντας πως στην μόνη περίπτωση που είναι κατηγορηματικός είναι το πέναλτι που κέρδισε ο Άρης, το οποίο δεν έπρεπε να δοθεί.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή του «Monday FC» στην Nova τις αμφισβητούμενες φάσεις της 15ης αγωνιστικής τονίζοντας πως η φάση που του φάνηκε πιο ξεκάθαρα απ' όλες πως ήταν λάθος ήταν εκείνη με το πέναλτι που κέρδισε ο Άρης κόντρα στην Λαμία για το χέρι του Κορνέζου λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορεί να δίνονται τέτοια πέναλτι».

«Σ' ένα που είμαι (κατηγορηματικός) , γνώμη μου χωρίς να είμαι διαιτητής, είναι στο πέναλτι που πήρε ο Άρης. Δεν μπορούν να δίνουμε τέτοια πέναλτι. Μου έκανε εντύπωση. Το έδωσε ο διαιτητής και το VAR συμφώνησε; Πέφτει, έχει το χέρι πίσω, είναι και χέρι στήριξης. Πέφτοντας το χέρι είναι εκεί (και δείχνει), δεν μπορείς να το κάνεις κάτι άλλο, δεν βλέπει καν την μπάλα. Αυτό μου φάνηκε υπερβολικό. Δεν έχει σχέση με τις ομάδες. Εγώ δεν θα ήθελα να δίνονται αυτά τα πέναλτι. Μου έκανε εντύπωση που το VAR συμφώνησε».

Αναφορικά με τις δεύτερες κίτρινες σε Ουεντραόγκο και Μπερνάρντ τόνισε πως θα μπορούσαν να δοθούν δεύτερες κίτρινες κάρτες, αφού και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν φάουλ για κίτρινη λόγω χτυπήματος με τις τάπες, έστω κι αν το κάνουν άθελά τους οι ποδοσφαιριστές εξηγώντας βέβαια πως δεν γνωρίζει αν οι διαιτητές είδαν καθαρά τι ακριβώς συνέβη στις φάσεις αυτές.

Επεσήμανε βέβαια πως αν το VAR μπορούσε να παρέμβει, γιατί δεν έχει δικαίωμα όταν πρόκειται για αποβολή μέσω δεύτερης κίτρινης, φαντάζομαι πως μπορεί και να τις έδιναν.

Δείτε εδώ τα όσα είπε για τις φάσεις αυτές:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα