Μπερνάρντ: Τον έχουν προσεγγίσει ομάδες από Βραζιλία, Αμερική, Μεξικό και Τουρκία, σύμφωνα με Μέσα της πατρίδας του

Μπερνάρντ: Τον έχουν προσεγγίσει ομάδες από Βραζιλία, Αμερική, Μεξικό και Τουρκία, σύμφωνα με Μέσα της πατρίδας του

Newsroom
Ο Μπερνάρ πανηγυρίζει εναντίον του Παναιτωλικού

bet365

Αρκετοί σύλλογοι τόσο από την πατρίδα του, όσο και από το εξωτερικό, δείχνουν να ενδιαφέρονται για τον Μπερνάρντ Ντουάρτε, όπως μετέδωσαν βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Επικεντρωμένος στον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό ο Μπερνάρντ Ντουάρτε από τα βραζιλιάνικα Μέσα. Το συμβόλαιό του στο τριφύλλι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 πάντως και ήδη οι ομάδες που τον έχουν προσθέσει στη λίστα τους δείχνουν να είναι αρκετές.

Όπως μετέδωσε μάλιστα, το βραζιλιάνικο Noataque, ήδη σύλλογοι από την πατρίδα του αλλά και τις ΗΠΑ, το Μεξικό και την Τουρκία έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη του μεσοεπιθετικού εν όψει Ιουνίου.

Η φημολογία θέλει την Ατλέτικο Μινέιρο να ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Μπερνάρντ, με τον αθλητικό διευθυντή της να τονίζει πως όσο έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να υπάρξει κάποια απτή κίνηση.

«Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση. Αυτό μπορώ να πω. Ιδίως γιατί έχει συμβόλαιο. Αν κάποια στιγμή εκφράσει πραγματικά την επιθυμία του να έρθει, έχω πολύ καλή σχέση και με τον ατζέντη του. Αν ο σύλλογος κι ο ίδιος καταλάβουν ότι είναι πραγματικά το καλύτερο και για τους δύο, θα είναι εκπληκτικό. Δεδομένου του παρελθόντος του εδώ, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι ευπρόσδεκτος. Πάντα θέλουμε τους καλύτερους εδώ. Πάντα. Πρέπει όμως να δούμε και τι ταιριάζει με το μπάτζετ του κλαμπ. Αυτή είναι μία άλλη συζήτηση», ανέφερε για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα