ΠΑΟΚ: Η αποθέωση στον Λουτσέσκου στην παρουσίαση του βιβλίου για το νταμπλ (vid)

ΠΑΟΚ: Η αποθέωση στον Λουτσέσκου στην παρουσίαση του βιβλίου για το νταμπλ (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
lucescu

bet365

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ραζβάν Λουτσέσκου Double PAOK» αποθέωσαν τον Ρουμάνο τεχνικό.

Η αίθουσα της παρουσίασης του βιβλίου του Κώστα Βασιλόπουλου, «Ραζβάν Λουτσέσκου Double PAOK», μετατράπηκε σε... Τούμπα. Περίπου ένα μήνα μετά την ανάλογη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη το βιβλίο για το αήττητο νταμπλ του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε σε ξενοδοχείο της Αθήνας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Κατά την είσοδο του Ρουμάνου τεχνικού οι φίλοι των Θεσσαλονικιών τον αποθέωσαν με ένα από τα αγαπημένα συνθήματα της ασπρόμαυρης εξέδρας και το Gazzetta κατέγραψε αυτή τη στιγμή. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν μικρό ή μεγάλο φίλο της ομάδας που τον πλησίασε για μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο στο βιβλίο, τόσο πριν όσο και μετά την παρουσίαση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα