Ολυμπιακός: Η βραζιλιάνικη επιβεβαίωση για τις αξιώσεις της Φλαμένγκο για τον Περέιρα και η συνέχεια

Ολυμπιακός: Η βραζιλιάνικη επιβεβαίωση για τις αξιώσεις της Φλαμένγκο για τον Περέιρα και η συνέχεια

Ο Λέο Περέιρα σε δράση

bet365

Στη Βραζιλία επιβεβαιώνεται μέσω των ρεπορτάζ πώς η Φλαμένγκο έχει βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη των αξιώσεών της για τον έμπειρο σέντερ μπακ της.

Ο Ολυμπιακός μοιάζει αλλά και είναι αποφασισμένος να κλείσει τον Λέο Περέιρα. Τον 27χρονο Βραζιλιάνο στόπερ που εκπροσωπείται από τον ίδιο agent που έκανε στους Πειραιώτες τις μεταγραφές των Ραφίνια και Ροντινέι.

Η υπόθεση φυσικά δεν είναι εύκολη από οικονομικής πλευράς. Ο ίδιος ο παίκτης εξαρχής εμφανίζεται ιδιαίτερα θετικός στην προοπτική των Ερυθρόλευκων.

Πλην όμως και από τη Βραζιλία επιβεβαιώνεται πώς η Φλαμένγκο δεν πέφτει κάτω από τα 8 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη. Συνήθως βέβαια - και σε αρκετές περιστάσεις - εν μέσω των διαπραγματεύσεων μία τιμή αλλάζει ή πέφτει αλλά αυτά είναι τα δεδομένα για τώρα.

Ο δε Ολυμπιακός προσφέρει σε πρώτη φάση - σύμφωνα με το ρεπορτάζ - ένα ποσό λίγο πιο πάνω από τα 4 εκατ. ευρώ. Οι Βραζιλιάνοι τις προηγούμενες ώρες είχαν κάνει λόγο για ένα ποσό στα 7.5 εκατ. ευρώ από μεριάς των Πειραιωτών, ωστόσο εάν είχαν ήδη δοθεί τέτοια χρήματα θα υπήρχε και deal.

Πάντα σύμφωνα με τις βραζιλιάνικες πηγές ο Ολυμπιακός είναι να επισημοποιήσει προσεχώς την πρότασή του προς τη Φλαμένγκο. Εφόσον αποκτηθεί βέβαια ο Περέιρα ο Ολυμπιακός δεν θα σταματήσει. Είναι να πάρει έναν ακόμα στόπερ, έναν χαφ, έναν εξτρέμ, έναν φορ και ίσως και έναν ξένο γκολκίπερ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα