Η προτεραιότητα στο αριστερό μπακ και το τσεκ μεσοεπιθετικών!

Η προτεραιότητα στο αριστερό μπακ και το τσεκ μεσοεπιθετικών!

Γιώργος Τσακίρης
Κουχάρσκι και Κονέ

bet365

Η ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει κάτι στις μεταγραφικές της ανησυχίες και αναζητήσεις ενόψει Γενάρη και όχι μόνο φυσικά αφού πάντα δουλεύουν και για καλοκαίρι...

Το γεγονός πως πριν τη διακοπή προέκυψαν δύο γκέλες, σε Αγρίνιο με Παναιτωλικό και Σέρρες με Πανσερραικό, δεν έφερε κάποια ουσιαστική αλλαγή σε ότι αφορά στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα είναι πιστός στην αγωνιστική του ιδέα και προχωράει με άριστη συνεργασία με τη διοίκηση, τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τα στελέχη του club, Παναγιώτη Κονέ (και φυσικά τον Κουχάρσκι), τα ζητήματα που θεωρεί απαραίτητα για το αγωνιστικό. Είναι γνωστό άλλωστε από το περασμένο καλοκαίρι ότι ο Πελάδο έχει σε όλα τον τελευταίο λόγο και φυσικά ότι είναι σε άριστη κατάσταση οι σχέσεις του με τα παραπάνω πρόσωπα και δη με τον ιδιοκτήτη του club!

Είναι δεδομένο και προκύπτει από το ρεπορτάζ μας πως προτεραιότητα παραμένει η ενίσχυση της ομάδας στη θέση του αριστερού μπακ! Αυτό ισχύει από το τέλος του Σεπτεμβρίου του 2023 όταν ολοκληρώθηκε ο αγωνιστικός σχεδιασμός με τη τελευταία προσθήκη του Κάλενς. Ελέω της δεδομένης ολοκλήρωσης του συμβολαίου με τον Μοχαμάντι αλλά και επειδή υπάρχει ανανέωση 1+1 με τον Χατζισαφί, η ανάγκη ήταν απόλυτα συγκεκριμένη, με δεδομένο επίσης ότι θα συμμετέχουν οι δύο Ιρανοί στις υποχρεώσεις της Εθνικής τους τον πρώτο μήνα του 2024, η ανάγκη απόκτησης άμεσα είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη και αυτό το αναγνωρίζουν στην Ένωση.

Βέβαια η υποχρέωση είναι για να βρεθεί ένας βασικός, για αρχή η αναζήτηση αφορά έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα δύναται να υπολογίζεται και τα επόμενα χρόνια για την ομάδα και τις πρώτες επιλογές της, ίσως να μπορεί να εξελίξει και με το παιχνίδι του τον Πήλιο! Είναι αρκετές οι περιπτώσεις που έχουν προταθεί αλλά δεν έχει προκύψει ακόμη από επαφές και ρεπορτάζ ότι βρίσκεται η ΑΕΚ κοντά σε κάποια περίπτωση. Ίσως και γιατί οι νταμπλούχοι δεν επιθυμούν να γίνει κάτι τέτοιο και να επιχειρήσουν, όπως άλλες περιπτώσεις προσθηκών που ολοκληρώθηκαν, να γίνουν όλα γνωστά με τις ανακοινώσεις. Όπως και να 'χει καλό θα είναι να βρεθεί περίπτωση σύντομα και όταν θα φύγουν οι Ιρανοί να δύναται να βοηθήσει αν και ήδη για κάτι τέτοιο ημερομηνιακά είναι αργά.

Μεσοεπιθετικός και η κουβέντα για τερματοφύλακα...

Αραούχο και Πισάρο

Αυτό διότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί απ' ευθείας παίκτες με το που αποκτηθούν αν δεν τους έχει διαθέσιμους για να τους δουλέψει τουλάχιστον μιάμιση εβδομάδα πριν την αγωνιστική υποχρέωση. Εννοείται βέβαια πως κάτι τέτοιο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από το γεγονός της ανάγκης και της αναμέτρησης που ακολουθεί, για να είμαστε ειλικρινείς, μιας και ο Κάλενς μπήκε άμεσα, στα βαθιά και έπαιξε, θυμίζω στο ντέρμπι της Λεωφόρου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και μάλιστα τα πήγε εξαιρετικά δίδυμο με τον Μήτογλου και έκανα απλή αναφορά στο ματς τον εξαιρετικό φέτος έως τώρα Φώτη Ιωαννίδη...

Στο ερώτημα αν προκύπτει ότι υπάρχει ενδεχόμενο να ψάχνει κάτι επιπλέον, η απάντηση είναι ναι, αφορά τη θέση του μεσοεπιθετικού με κύρια ικανότητα να παίζει στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Όχι πάντως ότι το ψάχνει με... λύσσα! Ωστόσο το κάνει διότι ίσως να της είναι αναγκαίο και απαραίτητο ενόψει καλοκαιριού και νέας σεζόν, αφού ο Πισάρο θυμίζω είναι με τη μορφή δανεισμού και υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Παράλληλα δεν έχει ακόμη, αν και μέχρι προ λίγων ημερών ήταν σε εξαιρετικό δρόμο η διαδικασία, προκύψει η ανανέωση συνεργασίας με τον Σέρχιο Αραούχο!

Σε ότι αφορά στην κουβέντα για τερματοφύλακα, μετά τα λάθη του Γιώργου Αθανασιάδη, είναι ξεκάθαρο το ότι η ΑΕΚ δεν βρισκόταν σε αναζήτηση γκολκίπερ για άμεσα... Εννοώ για τον Γενάρη. Σε αντίθεση με τι ισχύει για τη θέση ενόψει καλοκαιριού. Οι μάνατζερ που απευθύνονται στους νταμπλούχους και αναφέρουν περιπτώσεις γκολκίπερ δεν διακρίνουν ιδιαίτερη ζέση στο θέμα από τους ανθρώπους του Δικέφαλου κάτι που σημαίνει ότι παραμένει θέση που το πιθανότερο είναι να προκύψει ενίσχυση τώρα αλλά για το καλοκαίρι. Αποκλείεται το ενδεχόμενο δανεισμού για έξι μήνες, θα ρωτήσει κάποιος, με την απάντηση απλή: στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν αποκλείεται σε ότι αφορά στην ενίσχυση μιας ομάδας, ανά ώρα μπορεί να προκύψει περίπτωση που να αλλάξει τα πάντα στον σχεδιασμό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα