Ολυμπιακός: Ψηφίστε την κορυφαία φετινή μεταγραφή!

Ολυμπιακός: Ψηφίστε την κορυφαία φετινή μεταγραφή!

Ο Ποντένσε με τον Μαντί

bet365

Το Gazzetta σας βάζει σε... mood ψηφοφορίας για να αναδείξετε - από τη δική σας σκοπιά φυσικά - την πιο καλή μεταγραφική προσθήκη της ομάδας του Ολυμπιακού για φέτος.

Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που κάνει αρκετές μεταγραφές. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι προσθήκες που της χρειάζεται και σε άλλες περιστάσεις έιναι κινήσεις που γίνονται επειδή στην ομάδα τις θεωρούν καλές ευκαιρίες.

Ως προς τις φετινές του μεταγραφές ο Ολυμπιακός είχε παίκτες που του βγήκαν για τα καλά αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν... τράβηξαν, κάτι που μπορεί να συμβεί σε κάθε ομάδα. Σε αυτό το άρθρο ας επικεντρωθούμε σε αυτούς που πήγαν καλά και στη συνέχεια θα σας αφήσουμε να ψηφίσετε την επιλογή σας.

ΤΖΑΚΣΟΝ ΠΟΡΟΖΟ: Τον είδαμε λίγο και ίσως είναι άδικο το να κριθεί πρόωρα. Όμως έδειξε πολύ καλά πράγματα όσο έπαιξε ή τουλάχιστον στο πιο μεγάλο διάστημα που αγωνιζόταν διότι είχε και κακές στιγμές. Ο 23χρονος Τζάκσον Πορόζο κατέγραψε φέτος 9 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και ήταν βασικός στο 2-1 με τη Γουέστ Χαμ, τη σπουδαία αυτή νίκη των Πειραιωτών.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Ενδεχομένως και η κορυφαία προσθήκη του Ολυμπιακού από πλευράς ηλικίας, προοπτικής αλλά και του γεγονότος πώς δεν είχε καθόλου εμπειρία στην Ευρώπη. Φοβερός χαφ ο οποίος όχι μόνο προσαρμόστηκε πολύ καλά στον πειραϊκό σύλλογο αλλά και που έχει όλα τα προσόντα να κάνει μεγάλη καριέρα ως εξάρι ή και ως οκτάρι. Φέτος ο Σαντιάγκο Εσε έχει 19 συμμετοχές με 1 ασίστ.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΑ: Είναι σαφές πώς τον περιμέναμε ακόμα καλύτερο σε σχέση με το background του και τις προδιαγραφές του. Ότι με βάση τη... συστατική του επιστολή αλλά και την πρώτη του κλήση στην Εθνική Αργεντινής θα βλέπαμε μία πιο καλή εικόνα από τον Ορτέγα ως αριστερός μπακ. Παρόλα αυτά ο Φρανσίσκο Ορτέγα έχει κάνει μία αρκετά καλή προσπάθεια. Στον Ολυμπιακό είχε 16 αγώνες με 2 ασίστ.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Εάν και προς το κλείσιμο του 2023 είχε πτωτικές τάσεις με πολύ σημαντικές χαμένες ευκαιρίες σε δύο αγώνες Πρωταθλήματος έχει βοηθήσει για τα καλά τον Ολυμπιακό στο come back του και εκτός αλλά και εντός συνόρων. Παίκτες με ποιότητα, τεχνική κατάρτιση και αντίληψη. Ο 28χρονος Ντάνιελ Ποντένσε ή αλλιώς Superman έχει 17 ματς με 8 γκολ και 3 ασίστ.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΜΠΙ: Εάν δεν είχε περίπου ένα δίμηνο επιθετικής... αφλογιστίας θα τον γράφαμε ως σούπερ επιλογή. Ακόμα και έτσι ο διεθνής Μαροκινός φορ, Αγιούμπ Ελ Καμπί, ήταν παίκτης που συνέβαλλε σημαντικά στο σκοράρισμα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Είχε δε ένα διάστημα που ήταν εξαιρετικός. Στον Ολυμπιακό έχει 12 γκολ σε 25 αγώνες.

Loading...


@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα