Άρης: Διέρρηξαν το σπίτι του Βερστράτε σύμφωνα με τους Βέλγους, πήραν πράγματα αξίας 45 χιλ. ευρώ»

Άρης: Διέρρηξαν το σπίτι του Βερστράτε σύμφωνα με τους Βέλγους, πήραν πράγματα αξίας 45 χιλ. ευρώ»

Newsroom
«Διέρρηξαν το σπίτι του Βερστράετε, πήραν πράγματα αξίας 45 χιλ. ευρώ»

bet365

Σύμφωνα με μέσο από το Βέλγιο, διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του την ώρα του αγώνα της ομάδας του Άρη με την Λαμία στο σπίτι του Μπίργκερ Βερστράτε και του πήραν πράγματα αξίας τουλάχιστον 45 χιλ. ευρώ.

Ο Μπίργκερ Βερστράτε του Άρη μίλησε στην βελγική ιστοσελίδα «Het Laatste Nieuws» και αποκάλυψε πως του διέρρηξαν το σπίτι που μένει στην Ελλάδα την ώρα που αγωνιζόταν με την ομάδα του κόντρα στην Λαμία για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο Βέλγος μέσος εξήγησε πως θεωρεί ότι σίγουρα τον παρακολουθούσαν μερικές εβδομάδες, αφού ήξεραν και το πότε αγωνιζόταν, αλλά το πως να μπουν στο σπίτι του χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

«Προφανώς παρακολουθούσαν το πρόγραμμα μου για μερικές εβδομάδες, Ήξεραν πολύ καλά πότε έφυγα για τον αγώνα και πώς ακριβώς να μπουν χωρίς να τους πιάσουν».

Ανέφερε πως η λεία τους άγγιξε τα 45 χιλ. ευρώ, με τους διαρρήκτες να παίρνουν ρολόγια, τσάντες, ρούχα και παπούτσια ενώ υπάρχει περίπτωση το ποσό να γίνει και μεγαλύτερο σε περίπτωση που έχουν πάρει κι άλλα πράγματα που δεν έχει αντιληφθεί ακόμη πως λείπουν.

«Έκλεψαν υλικό αξίας περίπου 45.000 ευρώ. Δύο Rolex, μερικές τσάντες Louis Vuitton, επώνυμα ρούχα, παπούτσια, όλα αυτά έχουν φύγει. Ευτυχώς, δεν έχω πολλά μετρητά στο σπίτι. Αλλά αυτό το ποσό μπορεί να αυξηθεί αν λείπουν κι άλλα πράγματα που ακόμη δεν έχω δει».

Τέλος είπε πως επιστρέφει την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη και είναι περίεργος να δει αν έχουν βγει κάποια νέα στοιχεία στο φως.

«Ήταν ωραίο που ήμουν ξανά με τη σύζυγό μου και τους γιους μου, που είχαν επιστρέψει στο Βέλγιο λίγο νωρίτερα. Θα πετάξω πίσω στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη. Είμαι περίεργος αν έχουν έρθει στο φως κάποια νέα στοιχεία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα