Παναθηναϊκός: Τούρκος δημοσιογράφος αναφέρει πως λύθηκε μονομερώς η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Τούρκος δημοσιογράφος αναφέρει πως λύθηκε μονομερώς η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

«Απολύθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό»

bet365

Σύμφωνα με νέο tweet του Τούρκου δημοσιογράφου που ανέδειξε το θέμα του Φατίχ Τερίμ, ο Παναθηναϊκός έλυσε μονομερώς την συνεργασία του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, μετά την βόμβα που έριξε το πρωί της Τρίτης (26/12) περί πρόσληψης του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, ήρθε με νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter να επιβεβαιώσει και την απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον πάγκο του «τριφυλλιού».

Ο 61χρονος Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο των «πρασίνων» από το καλοκαίρι του 2021. Συνολικά έχει φτάσει τα 113 παιχνίδια στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και κέρδισε ένα Κύπελλο Ελλάδος το 2022.

Από την πράσινη ΠΑΕ δεν έχει υπάρξει κάποια θέση μέχρι στιγμής ούτε για την φημολογούμενη συμφωνία με τον Φατίχ Τερίμ ούτε για την φήμη για την λύση της συνεργασίας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα