Ολυμπιακός: Η πρώτη 11άδα της χρονιάς και όσοι παραμένουν πρωταγωνιστές από αυτήν (vids)

Ολυμπιακός: Η πρώτη 11άδα της χρονιάς και όσοι παραμένουν πρωταγωνιστές από αυτήν (vids)

Ο Φορτούνης

bet365

Ο Ολυμπιακός έδωσε στις 10 Αυγούστου το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με το 1-0 με τη Γκενκ. Ποιοι όμως από αυτήν την 11άδα παρέμειναν σε πρώτο ρόλο στην ομάδα;

Ήταν 10 Αυγούστου όταν ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη χρονιά του με ευρωπαϊκά χαμόγελα παρότι δεν είχε μία τόσο εύκολη βραδιά απέναντι στη Γκενκ. Στο ντεμπούτο του Μαρτίνεθ στον πάγκο του αλλά και στο ντεμπούτο των Κίνι, Ιμπόρα, Φρέιρε, Αλεξανδρόπουλου και Ελ Καμπί οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν μπροστά στον κόσμο τους με 1-0 επί της Γκενκ για τη διοργάνωση του Europa.

Σε εκείνον τον αγώνα κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Πασχαλάκης, η άμυνα ήταν με Κίνι, Ρέτσο, Φρέιρε και Ροντινέι, υπήρξε τριάδα στο κέντρο με Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά και Καρβάλιο και μπροστά ήταν οι Μασούρας, Φορτούνης και Ελ Αραμπί. Σε σχέση με αυτήν την 11άδα μόνο έξι παίκτες παρέμειναν σε βασικό ρόλο μέσα στην ομάδα των Ερυθρόλευκων.

Ο Πασχαλάκης στο τέρμα και ως προς στην άμυνα ο δεξιός μπακ Ροντινέι αλλά και ο στόπερ Παναγιώτης Ρέτσος. Στο κέντρο ο Μαντί συνέχισε και παρέμεινε βασικός (έχοντας μετά παρτενέρ τον Εσε) ενώ μπροστά οι Φορτούνης και Μασούρας εξακολούθησαν να είναι βασικότατοι παίκτες. Άρα εάν το πάμε ανά θέση - σχετικά με την πρώτη 11άδα ever της χρονιάς, αυτήν του αγώνα με τη Γκενκ - έχουμε τα εξής πρόσωπα που διατήρησαν τη θέση τους:

  • Γκολκίπερ: Πασχαλάκης
  • Στόπερ: Ρέτσος
  • Δεξιός μπακ: Ροντινέι
  • Χαφ: Μαντί Καμαρά
  • Δεκάρι ή ακραίος επιθετικός: Φορτούνης
  • Ακραίος επιθετικός: Μασούρας

Τώρα ως προς τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο Πορτογάλος στο ντεμπούτο τους στους Πειραιώτες ξεκίνησε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάτσκα Τόπολα με την 11άδα που αναμενόταν να κατεβάσει. Δηλαδή ο Πασχαλάκης στο τέρμα, άμυνα με Ορτέγα, Ντόι, Ρέτσο και Ροντινέι, κέντρο με Εσε και Μαντί Καμαρά και πίσω από τον φορ Ελ Καμπί τους Φορτούνη, Μασούρα και Ποντένσε.

Ο σχηματισμός δε του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό στην πρώτη αναμέτρηση για τον Καρβαλιάλ στην κατηγορία της Stoiximan Super League 1 είχε ως εξής: Πασχαλάκης - Ορτέγα, Μπιανκόν, Ντόι και Ροντινέι - Εσε και Μαντί Καμαρά - Φορτούνης, Μασούρας και Ποντένσε - Ελ Καμπί.

Βέβαια ενόψει Γενάρη και με τις μεταγραφές που αναμένονται ίσως προκύψουν και κάποιες ακόμα διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Και αυτό διότι θα υπάρξουν καίριες νέες προσθήκες.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα