ΑΕΚ: Έτοιμος και ο Πινέδα, τι ισχύει με Αραούχο

ΑΕΚ: Έτοιμος και ο Πινέδα, τι ισχύει με Αραούχο

Δημήτρης Βέργος
Πινέδα και Αραούχο

bet365

Μετά τον Αμραμπατ και ο Πινέδα υπολογίζεται ξανά από τον Ματίας Αλμέιδα, ενώ όσον αφορά τον Αραούχο, συνεχίζει τη θεραπεία με στόχο την επιστροφή του μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Στην ΑΕΚ επέστρεψαν χθες στη δουλειά μετά την άδεια των Χριστουγέννων με τον Ματίας Αλμέιδα να μετράει επιστροφές ενόψει της επανέναρξης. Έπειτα από τον Άμραμπατ που μπήκε ξανά χθες σε κανονικό πρόγραμμα, από σήμερα είναι έτοιμος και ο Πινέδα που προπονήθηκε και αυτός σε φουλ ρυθμούς και υπολογίζεται ξανά από τον «Πελάδο».

Έτσι οι απουσίες μειώθηκαν κατά δύο σε σχέση με αυτές που αντιμετώπιζε ο Αργεντινός κόουτς πριν τις γιορτές και αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδες να επανέλθουν και κάποιοι ακόμα καθώς τη δεδομένη στιγμή παραμένουν εκτός οι Στάνκοβιτς, Πόνσε, Αραούχο, Κάλενς, Πισάρο, Σιντιμπέ και φυσικά ο Φερνάντες.

Όσον αφορά τον Αραούχο αυτό που ισχύει είναι ότι ο «Τσίνο» συνεχίζει τη θεραπεία του και το πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα. Και στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο εκφράζεται η αισιοδοξία πως ο Αργεντινός επιθετικός θα επανέλθει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όπως στοχεύει και ο ίδιος.

Γενικότερα ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μετράει μετά τα Χριστούγεννα επιστροφές και να περιμένει ως τέσσερις με πέντε στο σύνολο μέχρι το τέλος του χρόνου βλέποντας με ικανοποίηση τα πολλά προβλήματα που είχαν μαζευτεί το προηγούμενο διάστημα να μειώνονται σιγά σιγά ενόψει και της επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα