ΑΕΚ: Μαθαίνει την Πέμπτη για Μουκουντί και Άμραμπατ, σε αναμονή και για τους Ιρανούς διεθνείς

ΑΕΚ: Μαθαίνει την Πέμπτη για Μουκουντί και Άμραμπατ, σε αναμονή και για τους Ιρανούς διεθνείς

Δημήτρης Βέργος
Οι Μουκουντί και Άμραμπατ της ΑΕΚ

bet365

Την Πέμπτη θα ανακοινωθούν οι τελικές λίστες των Καμερούν και Μαρόκο, με την ΑΕΚ να μαθαίνει αν οι Μουκουντί και Άμραμπατ θα απουσιάσουν προσεχώς, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και για τους Χατζισαφί και Μοχαμάντι στο Ιράν.

Ο Ματίας Αλμέιδα μετράει επιστροφές τις τελευταίες δύο μέρες στα Σπάτα καθώς οι Άμραμπατ και Πινέδα μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με κάποιους ακόμα από το γκρουπ των τραυματιών που απουσίαζαν τελευταία.

Την ίδια στιγμή στην ΑΕΚ ετοιμάζονται να μάθουν οριστικά ποιοι παίκτες δεν θα είναι στη διάθεση του «Πελάδο» το προσεχές διάστημα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και για το Ασιατικό Κύπελλο με το πρώτο να διεξάγεται από τις 13 Ιανουαρίου ως τις 11 Φεβρουαρίου στην Ακτή του Ελεφαντοστού και το δεύτερο από τις 12 Ιανουαρίου ως τις 10 Φεβρουαρίου στο Κατάρ.

Την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι τόσο ο τεχνικός της Εθνικής Καμερούν, Ριγκομπέρτ Σονγκ όσο και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας του Μαρόκο, Ουαλίντ Ρεγκραγκί θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις Τύπου και θα ανακοινώσουν τις τελικές λίστες για το τουρνουά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Οι Μουκουντί και Άμραμπατ βρίσκονται στις προεπιλογές των χωρών τους και θα επισημοποιηθεί το αν θα είναι και στις τελικές κλήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη ο Ζίνι έχει συμπεριληφθεί και επίσημα στην τελική 23αδα της Εθνικής Ανγκόλας για τη διοργάνωση.

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται και για τους Χατζισαφί και Μοχαμάντι ενόψει του Ασιατικού Κυπέλλου καθώς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Ιράν, ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας, Αμίρ Γκαλενοΐ θα πρέπει να ανακοινώσει την τελική λίστα με τα ονόματα των διεθνών για το τουρνουά, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται και οι δύο Ιρανοί παίκτες της ΑΕΚ.

Εκείνο που έχει επίσης σημασία να τονιστεί, είναι πως αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να θεωρείται κάτι δεδομένο όσον αφορά την ημερομηνία κατά την οποία οι διεθνείς που θα έχουν υποχρεώσεις για τα παραπάνω τουρνουά θα πρέπει να ενσωματωθούν στις Εθνικές τους ομάδες.

Θεωρητικά από την 1η Ιανουαρίου οι αποστολές θα μαζεύονται για την προετοιμασία τους, ωστόσο το «καθεστώς» για τους παίκτες που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη ίσως διαφοροποιηθεί και ενταχθούν μερικές μέρες αργότερα. Συνεπώς αναμένονται νεότερα με συγκεκριμένες ημερομηνίες πάνω σε αυτό το θέμα, με την ΑΕΚ μετά το ματς με τον Βόλο στις 3 Ιανουαρίου στην OPAP Arena να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στις 7 Ιανουαρίου στο Φάληρο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα