Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση του Φατίχ Τερίμ σε εικόνες και video

Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση του Φατίχ Τερίμ σε εικόνες και video

Βασίλης Μπαλατσός
Τερίμ

bet365

Δείτε φωτογραφικό υλικό και video με στιγμές από την πρώτη προπόνηση του Φατίχ Τερίμ με τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Την πρώτη του προπόνηση στο «Γιώργος Καλαφάτης» ως τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε ο Φατίχ Τερίμ το απόγευμα της Τετάρτης (27/12). Ο 70χρονος τεχνικός είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους νέους του ποδοσφαιριστές και το επιτελείο του και εν συνεχεία έβγαλε την πρώτη του (δεκάλεπτη) ομιλία στους παίκτες του, ενώ δεν έλειψαν και τα τετ α τετ, όπως τον Αράο, τον οποίο γνωρίζει από όταν ο Βραζιλιάνος αγωνιζόταν στην Τουρκία για λόγαριασμό της Φενέρμπαχτσε.

Το πρόγραμμα, το οποίο κράτησε περίπου 1,5 ώρα, ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ο πολύπειρος κόουτς δεν είχε στη διάθεση του τους Τσέριν - Τζούριτσιτς που συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ απουσίασαν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ - Μπράουν που συνεχίζουν τη θεραπεία τους.

Δείτε φωτογραφίες και video από την πρώτη προπόνηση του «Αυτοκράτορα» ως κόουτς του Τριφυλλιού.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα