Παναθηναϊκός: Ανεβάζουν ρυθμούς Τσέριν και Τζούρισιτς

Παναθηναϊκός: Ανεβάζουν ρυθμούς Τσέριν και Τζούρισιτς

Ανεβάζουν ρυθμούς Τσέριν και Τζούρισιτς

bet365

Τζούρισιτς και Τσέριν ανέβασαν ρυθμούς, αφού παρ' ότι δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα, ακολούθησαν ένα πιο έντονο ατομικό.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (03/01-21:00) για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Μπορεί ο Φατίχ Τερίμ να μην μέτρησε κάποια επιστροφή, ωστόσο είχε κάποια θετικά νέα.

Οι Φίλιπ Τζούρισιτς και Άνταμ Τσέριν μπορεί να μην ακολούθησαν το πρόγραμμα των συμπαικτών τους, ωστόσο έκαναν ένα πιο έντονο ατομικό πρόγραμμα, το οποίο έβγαλαν χωρίς πρόβλημα και δείχνουν έτοιμοι να ανεβάσουν ρυθμούς, ώστε να ακολουθήσουν σιγά σιγά το κανονικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo ενώ στην συνέχεια το πρόγραμμα είχε παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και μικρές εστίες. Εκτός έμειναν και οι Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον, που έκαναν θεραπεία.

Δεν έδωσε το παρών στην σημερινή προπόνηση ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, που βρίσκεται στην Κροατία, για να τελειώσει την μεταγραφή του στην Χάιντουκ Σπλιτ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα