ΑΕΚ: Μπήκε κανονικά μετά από έξι μήνες ο Φερνάντες, μέσα και οι Κάλενς και Πισάρο

ΑΕΚ: Μπήκε κανονικά μετά από έξι μήνες ο Φερνάντες, μέσα και οι Κάλενς και Πισάρο

Δημήτρης Βέργος
Μπήκε κανονικά μετά από έξι μήνες ο Φερνάντες, μέσα και οι Κάλενς και Πισάρο

bet365

Τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται στην ΑΕΚ καθώς έξι μήνες μετά την επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα, ο Πάολο Φερνάντες προπονήθηκε για πρώτη φορά κανονικά! Επιστροφή και για τους Κάλενς και Πισάρο που απουσίαζαν τελευταία.

Ο Πάολο Φερνάντες είχε σταθεί τρομερά άτυχος το καλοκαίρι, όταν υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, με συνέπεια να υποβληθεί σε επέμβαση και να μείνει εκτός δράσης για αρκετό διάστημα. Τελευταία ωστόσο έμπαινε σταδιακά στις προπονήσεις της ΑΕΚ και από σήμερα έξι μήνες μετά το χειρουργείο προπονείται ξανά κανονικά.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε προαναγγείλει την επιστροφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού μέσα σε αυτό το διάστημα και ο Φερνάντες πλέον θα παίρνει ρυθμό με με σερί κανονικές προπονήσεις ώστε να υπολογίζεται ξανά από τον Πελάδο.

Στην προπόνηση της Πέμπτης μπήκαν και οι Πισάρο και Κάλενς που έλειπαν τελευταία, κάτι που σημαίνει πλέον ότι οι απουσίες περιορίζονται στους Στάνκοβιτς, Πόνσε, Αραούχο και Σιντιμπέ. Κάποιοι από αυτούς ίσως επιστρέψουν μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, με τον Αραούχο βέβαια όπως διαβάσατε και χθες να συνεχίζει τη θεραπεία με στόχο να επιστρέψει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Οι κιτρινόμαυροι θα συνεχίσουν χωρίς ρεπό τις επόμενες μέρες ενόψει της επανέναρξης μετά την Πρωτοχρονιά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις στις 10:00 την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο, ενώ Δευτέρα και Τρίτη μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το ματς με τον Βόλο, οι παίκτες του Αλμέιδα θα προπονηθούν στις 18:00 το απόγευμα στα Σπάτα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα