Λαμία: Οι τρεις «μετέωρες» περιπτώσεις του ρόστερ ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Με τον Γενάρη να πλησιάζει, η Λαμία έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και τρία ονόματα βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Σε αντίθεση με πέρσι, η Λαμία πραγματοποίησε ένα αρκετά καλό πρώτο μισό στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Superleague καθώς βρίσκεται στο -3 από την 6άδα που οδηγεί στα play-offs και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ωστόσο στο στρατόπεδο των «κυανόλευκων» δεν επικρατεί εφησυχασμός και έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός για την χειμερινή αγορά ώστε να γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ.

Κύριο κομμάτι στις μεταγραφές και βασικός παράγοντας για να γίνουν προσθήκες είναι οι αποχωρήσεις. Συγκεκριμένα η Λαμία θα πάρει παίκτες μόνο στις θέσεις που θα αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές και ήδη, τρεις περιπτώσεις φαίνεται πως έχουν μπει στο... κάδρο για να αποχαιρετήσουν τη Φθιώτιδα.

Αρχικά ο Άλεξ Μούλα φαίνεται πως είναι στη λίστα των αποχωρήσεων καθώς ο Ισπανός εξτρέμ δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα από αυτά που περίμεναν στην ομάδα όταν αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Ο 27χρονος εξτρέμ μετράει μόλις τρεις συμμετοχές και συνολικά 125 λεπτά στο παλμάρε χωρίς κάποιο γκολ ή ασίστ. Μάλιστα σε επίπεδο πρωταθλήματος έχει να αγωνιστεί από τις 27/9 και έκτοτε έχει βρεθεί μόλις δύο φορές απλά στην αποστολή.

Έπειτα ο Αλεξάντρ Πάβλοβετς είναι επίσης μία περίπτωση που δεν δείχνει να είναι στα πλάνα του Λεωνίδα Βόκολου. Ο Λευκορώσος στόπερ αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από την Όρενμπουργκ και φέτος, παρότι ήταν βασικός στα πρώτα ματς, η επιστροφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου τον άφησε σιγά-σιγά εκτός εντεκάδας. Όπως και ο Μούλα, στις 27/09 έπαιξε για τελευταία φορά κόντρα στην Κηφισιά στο πρωτάθλημα και έκτοτε βρέθηκε μόλις μία φορά σε αποστολή.

Τέλος, ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ήταν ο Σαμουέλε Λόνγκο. Ο 31χρονος φορ κουβαλά ένα μεγάλο βιογραφικό στις πλάτες του και αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με σκοπό να ανεβάσει το επίπεδο στην επιθετική λειτουργία της Λαμίας.

Αντιθέτως, σε 12 συμμετοχές μέτρησε μόλις ένα γκολ και δύο ασίστ χωρίς να προσφέρει τα αναμενόμενα ενώ στο τελευταίο ματς του 2023 κόντρα στον Άρη τέθηκε εκτός αποστολής χωρίς να έχει κάποιον τραυματισμό.

Εν κατακλείδι, η Λαμία θα κινηθεί για την απόκτηση ενός στόπερ, ενός μεσοεπιθετικού αλλά και ενός φορ, εφόσον υπάρξει αποχώρηση σε μία από αυτές τις θέσεις.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα