Σκάρπα: «Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού, είναι η ώρα να επιστρέψω στη χώρα μου»

Newsroom
Ο Σκάρπα

bet365

Ο Γκουστάβο Σκάρπα έκανε την πρώτη του ανάρτηση από τη στιγμή που έγινε γνωστή η μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μινέιρο και αναφέρθηκε στους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Η περιπέτεια του Γκουστάβο Σκάρπα στην Ευρώπη ολοκληρώθηκε έναν χρόνο αφότου έφτασε στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Έπειτα από έξι μήνες στο Νησί, παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό χωρίς να βρει τα πατήματά του, με αποτέλεσμα να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής στη Βραζιλία.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Ατλέτικο Μινέιρο για τη μεταγραφή του, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media όπου αναφέρθηκε στους φιλάθλους τόσο της Νότιγχαμ όσο και του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά είπε: «Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ και τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας, την αγάπη σας και, πάνω από όλα, τον σεβασμό σας. Ήταν ένα όνειρο να έρθω στην Ευρώπη και είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό. Ξέρω από πού ήρθα και πόσο σκληρά δούλεψα για να φτάσω εδώ. Τώρα είναι η ώρα να επιστρέψω στη χώρα μου».

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα