Απ’ του χρόνου… οι υπογραφές ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου στο νέο συμβόλαιο

Απ’ του χρόνου… οι υπογραφές ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου στο νέο συμβόλαιο

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, καθώς ξεκίνησαν οι προπονήσεις της ομάδας και μαζί θα ξεκινήσουν οι τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για το νέο συμβόλαιό του.

Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου «έδωσαν τα χέρια», έστω κι εξ αποστάσεως, ανήμερα των Χριστουγέννων συμφώνησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια και αυτό που απομένει η επισημοποίηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ της ανανέωσης του συμβολαίου του Ρουμάνου προπονητή και όλων των συνεργατών του.

Η ανανέωση λοιπόν, έτσι όπως την έχουν Σαββίδης και Λουτσέσκου μες στο μυαλό τους, ευρίσκεται σε εξέλιξη. Συμφωνούμε ή διαφωνούμε με το τάιμινγκ, το βέβαιο είναι ότι συντελείται. Tο τυπικό κομμάτι που αφορά την αποτύπωση της προφορικής συμφωνίας σε χαρτί, αναμένεται να γίνει τις πρώτες ημέρες του νέου Έτους.

Βλέπετε, χρειάζεται χρόνος και αρκετή συζήτηση ανάμεσα στους εκπροσώπους του Ρουμάνου τεχνικού και της διοίκησης του ΠΑΟΚ, δηλαδή της Μαρίας Γκοντσαρόβα, για να ξεκαθαριστούν οι «όροι και προϋποθέσεις» του νέου συμβολαίου, το οποίο θα αρχίσει να «τρέχει» απ’ το προσεχές καλοκαίρι, όταν και λήγει αυτό που υπογράφηκε τον Μάιο του 2021, και -σύμφωνα με πληροφορίες- θα είναι τριετούς διάρκειας, όπως έχουμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή, με ορίζοντα έως το καλοκαίρι του 2027 και ενδιάμεσο στόχο να γιορτάσει ο Σύλλογος τα 100 χρόνια με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο τιμόνι της ομάδας.

Ο Ρουμάνος προπονητής, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έχει τυφλή εμπιστοσύνη στους δύο ανθρώπους που τον εκπροσωπούν, τον Γιώργο Φούγια και τον Δημήτρη Καρύδα, οι οποίοι και θα αναλάβουν τις τελικές διαπραγματεύσεις προτού εκείνος κληθεί να βάλει στο τέλος τις υπογραφές στο συμβόλαιο.

Οι τωρινές απολαβές του «team Lucescu», του προπονητή και των συνεργατών του, αγγίζουν το 1,8 εκατομμύρια Ευρώ ετησίως, αν και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες, οι νέες απολαβές αναμένεται να είναι αυξημένες, είναι κάτι που το έχει κερδίσει ο Ρουμάνος μέσα από τη δουλειά και το έργο που έχει παρουσιάσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα