Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η παραμονή και των Ιμπόρα και Κίνι

Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η παραμονή και των Ιμπόρα και Κίνι

ελλαδα

bet365

Εκτός από τους Νίκολας Φρέιρε και Όλα Σολμπάκεν, φαίνεται πως «μετέωρο» είναι το μέλλον τους στον Ολυμπιακό και για τους Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι.

Εκτός από προσθήκες, στον Ολυμπιακό θα υπάρξουν και αποχωρήσεις μέσα στις επόμενες μέρες ή εβδομάδες καθώς στον... αέρα βρίσκεται το μέλλον τόσο του Νίκολας Φρέιρε όσο και του Όλα Σολμπάκεν.

Αμφότεροι είναι δανεικοί στους «ερυθρολεύκους» από Πούμας και Ρόμα αντίστοιχα και βρίσκεται στο προσκήνιο η πρόωρη διακοπή της συνεργασίας τους με τους Πειραιώτες. Ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι οι μόνοι που η παρουσία τους στο «λιμάνι» είναι δυσοίωνο.

Στην ίδια κατάσταση φαίνεται να είναι τόσο ο Βιθέντε Ιμπόρα όσο και ο Κίνι καθώς δυσκολεύει όλο και περισσότερο το μέλλον τους στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τις πρώτες δύο μεταγραφές του Αντόνιο Κορδόν και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ το περασμένο καλοκαίρι αλλά η παρουσία τους δεν έχει επιβεβαιώσει τις περγαμηνές που τους ακολουθούσαν.

Ο 36χρονος χαφ μετράει έντεκα ματς σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ ενώ ο 33χρονος ακραίος μπακ έχει 16 παιχνίδια με επίσης ένα τέρμα. Τέλος, αμφότεροι έχουν συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα