«Πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Σάμι Μάε»

«Πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Σάμι Μάε»

Newsroom
Σάμι Μάε

bet365

Πρόταση για τον Μαροκινό κεντρικό αμυντικό της Φερεντσβάρος, Σάμι Μάε, φέρεται να ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό.

Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί τον Γενάρη για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Το όνομα του Σάμι Μάε φέρνουν στο προσκήνιο για τους «πράσινους» από το εξωτερικό. Μάλιστα η υπόθεση φέρεται να βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο.

Σύμφωνα με το «TeamTalk», ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει πρόταση για τον διεθνή Μαροκινό κεντρικό αμυντικό της Φερεντσβάρος, ο οποίος δεσμεύεται με τους Ούγγρους μέχρι το καλοκαίρι. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Μάε έχει κεντρίσει τα βλέμματα πολλών ομάδων της Ευρώπης και ο Παναθηναϊκός θέλει να τον αποκτήσει και ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην ερχόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Conference League.

Το περασμένο καλοκαίρι οι Ούγγροι είχαν γράψει για έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, τονίζοντας μάλιστα ότι η Ένωση κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Φερεντσβάρος η οποία τελικά την αρνήθηκε. Φέτος με τους Ούγγρους ο Μάε μετράει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει και τρία γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα