Ολυμπιακός: Ο Ναβάρο και οι επόμενες κινήσεις

Ολυμπιακός: Ο Ναβάρο και οι επόμενες κινήσεις

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ναβάρο και οι επόμενες κινήσεις

bet365

Ο Φραν Ναβάρο είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, την ίδια στιγμή που στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» τρέχουν και άλλες περιπτώσεις για να ενισχυθεί το ρόστερ.

Λίγο πριν ανοίξει το μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή που ακούει στο όνομα του Φραν Ναβάρο.

Ο 25χρονος φορ θα έρθει ως δανεικός από την Πόρτο και θα έχει οψιόν αγοράς ύψους 7,5 εκατ. ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι όπως έγραψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ωστόσο η θέση του επιθετικού δεν είναι η μόνη στην οποία θα ενισχυθούν οι Πειραιώτες.

Παράλληλα με την είδηση για τον Ισπανό στράικερ, γράφτηκε στην Πορτογαλία ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει τον Αντρέ Όρτα για τη θέση του χαφ αλλά η Μπράγκα δεν δείχνει θετική να τον παραχωρήσει ως δανεικό και κοιτάει μόνο προτάσεις για την πώλησή του. Επίσης, στην Αργεντινή αναφέρθηκαν ξανά για τον Αγκουστίν Παλαβεσίνο της Ρίβερ Πλέιτ, κάνοντας λόγο για πρόταση των Πειραιωτών για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό θα κινηθούν για δύο κεντρικούς αμυντικούς, για έναν χαφ, έναν εξτρέμ και ίσως έναν ξένο τερματοφύλακα. Την ίδια στιγμή αναμένεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις από το ρόστερ καθώς παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Νίκολας Φρέιρε και σε εξαιρετικά δύσκολη θέση είναι τόσο ο Βιθέντε Ιμπόρα με τον Κίνι όσο και ο Όλα Σολμπάκεν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα