Ο Κονσεϊσάο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Φραν Ναβάρο στον Ολυμπιακό

Ο Κονσεϊσάο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Φραν Ναβάρο στον Ολυμπιακό

Νότης Χάλαρης
Ο Κονσεϊσάο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Φραν Ναβάρο στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αναφέρθηκε μετά το παιχνίδι της Πόρτο κόντρα στην Τσάβες για την υπόθεση του Φραν Ναβάρο και επιβεβαίωσε τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.

Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους για να ντυθεί ο Φραν Ναβάρο στα χρώματα του Ολυμπιακού, καθώς ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Αθήνα το Σάββατο (30/12) προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ο 25χρονος φορ είχε αποκλειστεί από την αποστολή της Πόρτο για το παιχνίδι κόντρα στην Τσάβες, στο οποίο οι «δράκοι» επικράτησαν με 1-0 και διατήρησαν την επαφή τους με την κορυφή.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την περίπτωση του Ισπανού επιθετικού και επιβεβαίωσε τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο Φραν Ναβάρο φεύγει για τον Ολυμπιακό, μιλάω για τους παίκτες που είναι εδώ». Να θυμίσουμε πως ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέφερε ότι ο δανεισμός του Ναβάρο περιέχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι ύψους 7,5 εκατ. ευρώ, οι Πειραιώτες θα καταβάλουν το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ για το ενοίκιο ενώ σε περίπτωση αγοράς, οι «δράκοι» θα έχουν ποσοστό μεταπώλησης 10%.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα