Παναθηναϊκός: O Τερίμ είναι σε επαφή με τον Μπακασέτα και την Τραμπζοσπόρ για τη μεταγραφή, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ

Newsroom
Παναθηναϊκός: O Τερίμ είναι σε επαφή με τον Μπακασέτα και την Τραμπζοσπόρ για τη μεταγραφή, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ

bet365

Προσωπικά φέρεται να έχει αναλάβει, σύμφωνα με τη Milliyet, τη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ.

Στη νέα του εποχή έχει μπει ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» κινείται για τα καλά πλέον στους ρυθμούς του Φατίχ Τερίμ και εμφανίζεται ιδιαίτερα δραστήριο στο μεταγραφικό παζάρι. Ήδη έκανε δικό του τον Δημήτρη Λημνιό αλλά φαίνεται πως παλεύει για τη μεταγραφή ενός ακόμη Έλληνα, του Τάσου Μπακασέτα.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε η τουρκική Milliyet, ο νέος κόουτς των πρασίνων, έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση αφού «θέλει να φέρει τον Μπακασέτα» και «βρίσκεται σε επαφή τόσο με τον παίκτη όσο και με την Τράμπζονσπορ» για το ενδεχόμενο μιας τέτοιας κίνησης.

Παράλληλα πάντως, με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, ζεστό ενδιαφέρον για τον αρχηγό της εθνικής υπάρχει και από τη Μπεσίκτας. Αξίζει βέβαια να υπενθυμίσουμε πως στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ο Τερίμ δήλωσε αναφορικά με τις μεταγραφές πως: «Πριν γνωρίσω την ομάδα μου και τους παίκτες μου δεν θέλω να κάνω κάποια μεταγραφή. Τους εμπιστεύομαι».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα